[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
佢第二日番學見親會同佢講 或者問佢聽左留言未架啦 , 大家冷靜d
死輪椅佬!
BTW一直以嚟MAEVE都幾唔識拒絕人
佢係好鍾意幫人
希望得到下人地嘅注視
我覺得係當埋下伏線 方便下季發展有野講 但我覺得有可能攞黎講兩父子既感情發展既題材
輪椅仔仆街死
但其實佢心靈好脆弱
係靠佢係咁舉中指同屌人黎strengthen自己
屌你死跛佬!
要下年一月先有s3?
點解我覺得死跛佬會同maeve 仆野?
有咩問題
冇問題呀,你有問題?
好撚憎ruby呢個閪女人
閪還閪
正還正
bitch
輪椅佬真係仆街 屌佢老味
屌 otis個毒L格咁多顧忌 肯定會以為maeve聽完冇表示 以為冇機又拖翻幾季
Maeve
屌下好啦 真係好憎佢
好撚想中出即飛佢好想凌辱條奧閪
S3係咪要等下年先有?
呢個真係睇完s2既第一時間感想
係咪得我一個唔鐘意maeve

神係佢鬼又係佢,我係一次過睇晒s1s2嘅,明明係佢要同黑人一齊,明明係佢唔要otis在先,明明係佢同黑人一齊先黎後知後覺自己鐘意個個係otis嘅

s1 otis同jackson講過maeve唔係一件貨物,要追maeve先要學識尊重maeve了解佢,試問maeve有冇咁樣對otis呢,都知otis有女朋友先黎表白,學otis講,公平咩

的而且確maeve係s2成熟好多,都唔否認otis廢柴仆街,但睇晒個post啲comment都唔覺有人講maeve咁樣對otis好過份

btw 輪椅佬必需死
岩岩睇哂S2 我開頭對isaac都幾有好感 因為佢去開解maeve果d情節幾正
之後諗住去google搵下佢真實本人d資料 發現原來佢真實都係座輪椅
好似都係近呢幾年先係咁 係劇入面黎講的班睇到最後一集覺得佢幾衰
睇完佢真人原來係咁 去佢ig睇 d人留言大多都係叫d人憎佢扮演既角色就好
而唔好憎個演員 睇完好想快d睇s3
岩岩睇哂S2 我開頭對isaac都幾有好感 因為佢去開解maeve果d情節幾正
之後諗住去google搵下佢真實本人d資料 發現原來佢真實都係座輪椅
好似都係近呢幾年先係咁 係劇入面黎講的班睇到最後一集覺得佢幾衰
睇完佢真人原來係咁 去佢ig睇 d人留言大多都係叫d人憎佢扮演既角色就好
而唔好憎個演員 睇完好想快d睇s3

錯字 的確先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞