[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
諗起另一套殿堂級美劇how I met your mother, 裡邊既男主角Ted都係由始至終都最鍾意女主角Robin, 但就搞咗9季直到最後一集先真正起埋一齊, 睇怕呢套野分分鐘都會搞到最後一季最後一集先確認到關係
啲歐美劇集既劇情總係驚人地相似
用三四日追晒兩季
覺得s1節奏好啲 因為s2有時睇睇下瞓著咗
s3 otis同maeve再唔一齊我會好想棄劇
經典 softboy 樣
唔算靚仔
不過女仔好似鍾意呢type
安全樣
多唔多絲鐘意?
我不了
我幾buy
鐘意Asa Butterfield 定 Fionn Whitehead?
個輪椅仔 正一仆街, 抵佢坐輪椅
唔係講緊otis咩
依家好興呢類男仔
呢兩個加埋end of the fking world男主
都係瘦 蒼白斯文 少少odd同毒咁樣
如果Asa同Alex Lawther
我會揀Asa
點解會唔簡rahim 又靚仔又主動 性格又好
簡直係小天使
Himym S9 final ep比人屌撚到開花wo,我身為Himym fans都接受唔到
因為mother係S9 太驚人,扮演者好match個角色
Fionn Whitehead 完勝啦
你話Fionn Whitehead 同Alex Lawther 比就難分d

超鐘意Eric and Adam
個刻突然覺得佢好可愛
佢呆呆地咁仲有攬住Ola個幕都勁q
etic 好仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞