[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
佢係我嫁
申利基巴
雖然我都好憎輪椅仔,但係今季Otis 真係好撚仆街
係要俾啲時間佢成長下
同埋好心啦,咁想追返人就喺門口等到佢返嚟親口講
宜家咪抵囉俾位人地入
每日一屌輪椅佬
有無人留意個輪椅佬d牙
次次一有佢大頭我都唔知點解會係咁望住佢d牙
勁撚嘔心
same here係咁望住佢個嘴
但佢真人留蘇好好多 有成熟feel
今季 maeve d 呷醋呷到上面好正
下季可能爆大冷,maeve係有聽到錄音
不過鍾意s1噤每集都有case,今季俾老母搶哂生意
明明今季Maeve乖左好多都同唔到 Otis一齊,反而到最後仲要自己一個,btw 佢呷醋嗰陣好gfable
點講好
首先clarify返我講女性唔代表我唔重視男性受性侵呢個問題啦 我同樣地重視 亦都覺得男性面對嘅野同樣地嚴峻
只不過我自己覺得其實女性同男性喺性侵呢個議題上面所面對嘅野嘅性質唔太一樣
同埋我係針對返呢套劇喺性侵議題上嘅焦點
而呢樣野就係女仔受性侵呢件事上面大家都視之為常態
呢一句:「事實就係真係好多好多女性有受過呢類嘅對待而視呢啲為正常嘅事
所以我會分開兩邊
可能因為男有生理優勢 比人感覺係反抗到女掛
如果要解釋比男人聽女人處境 就好似行出街有一半人都係明顯體能上壓倒你 要搞你一定搞到嘅hehe同直女咁

男比人性侵嘅話女仔多數都同情架喎
笑既係懶係man個d男仔 生怕認同男人都會被性侵就係損害男性尊嚴(其實唔認同先係傷害緊人

我非常可以
佢都口多 話唔信神 話係假 寸Eric
唔尊重人地宗教 咁你咪撚去喇
咪慢慢令Eric覺得唔夾
覺!!!
越睇越覺得Rahim係真正錫Eric既人,識得點樣去包容對方愛對方既所有(即使係自己唔鍾意既野)
所以見到有一幕Adam半夜向窗掟石仔但Eric唔show佢,感動到喊左出黎覺得佢made a wise and respectful decision

點知Eric最後咁樣公開落Rahim面,我真係好撚嬲呀!!你唔鍾意人地都唔好用啲咁殘忍既方法吖仆街Eric!!!

Adam內心好多unresolved issues,Eric同佢一齊之後都有排煩
輪椅佬死全家屌你
啱啱睇晒,想講
輪椅佬食屎啦!自己下半身咁撚樣,就咪撚媾女害人下半身啦!
之前未睇晒唔小心睇到d人狂屌條仆街

岩岩睇埋最後一集真係屌出聲
屌你老味,最尾同無綫啲閪劇有乜分別
抵個輪椅佬坐輪椅,
如果唔係有Issac做甲級戰犯
Eric應該會屎忽開花
輪椅佬瘋狂拉仇恨值
校長Eric 果d 都企埋一邊
你人身攻擊
屌你望清楚
箍牙還箍牙
箍到d鐵周邊變曬黃我都第一次見
事實黎
已經證明到佢有幾唔注意衛生
或者係照顧佢個呀哥唔注意
S3唔想再見到輪椅佬
Otis 明明中意人又唔親口講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞