[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
啱!btw我覺得jackson 同viv幾好 得8集真係唔夠喉
Jackson好仔黎
唔係因為Otis係主角嘅話冇可能會輸俾佢
唯有等睇Otis下季點成長變成個好男人
佢今季實在太廢太仆街
俾佢溝到Maeve都唔會有好下場
先入為主佢劇入面個look
點睇都似母子多過夫妻
後生拍shameless 果陣都唔係正啦
劇入面又老又殘,現實應該都一樣
唔怪得變ex
個樣真係似吸咗毒咁
咁教授的確細佢前妻9年

so cute
wanna see more happy Adam in Season3
今季睇Adam Rahim睇到以為自己轉基
我估吓,下季應該會講Maeve 同 Issac 一齊,透過佢哋講傷殘人仕的性生活,但Issac 始終滿足唔到對方加上Maeve 知道場Issac delete 咗 Otias 嘅Voice message,Maeve 仍念念不忘Otias ,Aimee 叫佢搵返Otias,於是Maeve恨敝Issac,但呢個時候Otias 同 Ruby 發展出真感情,而Otias 對Maeve 仲有感覺,當Otias 唔知點算好嘅時候,Jackson 又走返出來返Maeve,然後就期待Season 4 了
希望唔會咁戇鳩
狂loop
唔係幾接受到otis同ruby搞埋左
本身今季期待o同maeve, maeve同jackson條線
點知套野大部份時間都唔係講緊佢哋 有啲失望
Btw Rahim好撚正
好想被rahim強吻
Agree!!! Adam 係sex ed入面最q嘅角色 好得意 想上 希望佢有好結果
Ruby嗰班八婆入邊個基佬都幾正
其他唔知 Otis Ruby呢一對都好大機會
Ruby感受到平時Otis原來係咁細心同關心人地 都開始有好感
至少踩單車坐係Otis後面成個頭挨住Otis背脊 個樣冧到
想睇Otis 同Ruby
但如果Maeve同Issac一齊 我會想寄刀片
前者最多打友誼波
後者可能做手天使
Anwar
唔知髮型問題定點成日覺得佢個額頭好短
今季viv, jackson, rahim, eric, adam, aimee嘅線好正

otis wfc

其實jakob都好正
校長都要學徐錦江
雖然話係劇
不過我覺我入面gay 同les既比例同現實比真係太多
會覺得好唔真實
想知有冇人真人身邊係有咁多gay les 既cp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞