[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
終於有人幫輪椅仔講翻句公道說話,係佢個立場完全齋係睇到Otis點傷害Maeve,睇翻Maeve個個場景係親手送走屋企人處於勁傷心既情況,我覺得作為朋友又或者情敵Del左佢都係Maeve好
自私就自私喇 偷睇人電話已經錯撚晒
呢啲私隱黎 尊重都唔識
仲要刪人地啲留言 當自己邊個?
古惑到仆街
做多個分析
輪椅佬咁閪醒 佢一定知m 放唔低Ot
條撚樣本來個格就古古惑惑 有睇就明我講咩
佢日日諗計點討m好
依家見有機 一定千方百計堵塞Ot
唔好講咩唔想m受傷
人嘅本性就係自私 就係想自己得米
追到LIVE

屌你老味輪椅佬好想推佢落山
不過現實溝女就係咁, 你好人無撚用,
SOMEHOW OTIS都係自己攞黎賤, MAEVE跟人走都係抵佢死

by the way......亞媽最正
驅風老藕煲得過
S3 想睇多啲Adam & Eric
Btw Rahim是我的
S2 Eric 條線其實真係幾好睇

S1ERIC比人撚狗, 無朋友下同毒撚OTIS做朋友, 講野自信都無
見佢S2有人鍚, 又開心, 睇到都開心

佢呢種GAY得黎係好令人接受
s1覺得佢好慘
1917果2個男主角,gillian anderson, olivia colman, margot robbie, scarjo都係有求必應黃大仙黎,全部都勁nice,FANS一嗌佢地就會埋黎又簽名又自拍
Asa都ok,冇影相但全部都有簽名,簽完趕時間就入場
叫極唔應扮聽唔到掂行掂過既有taron egerton同adam driver
反而老屎忽Al Pacino都好nice,比幾個台捉完去訪問都有過番去對面幫fans係咁簽名
生日俾最好嘅朋友放飛機
之後仲要俾人打
好想有一個好似eric嘅friend
唔知呀 d人問可唔可以selfie佢淨係話sorry淨係簽名咋咁樣佢個feel都好似好怕羞咁好搞笑
我本身都以為係
點知佢係咁多個入面最nice真人超靚
佢由隊頭簽名自拍冇手軟又冇托手㬹去到隊尾,大大話話都起碼100人都黎
我都同佢自拍左
其實otis都好撚樣衰
成套野除咗maeve之外無個順眼
見到佢畀人飛,我喊咗
仲要喺大家面前被分手
我覺得幾靚
隻眼
又真係有啲似wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞