[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
角色太討好 喺劇中被大眾不斷話佢係雞係公廁,但作為觀眾又可以不斷睇到佢嘅優點,個反差令人好鍾意
黑鬼係咪本身都gay
明明2季入面佢根本dry過ruby班slut好多
比人影個閪流出
Adam 同校長真係好似樣, 好似真係父子咁
好砌排行榜

Aimee > Ruby > Maeve > 印度妹> Ola > Lily > Adam >>>>>>>>>>> Eve
個女老師呢? 女老師>全部啦....
ola攞去餵豬算啦

印度妹>ruby>maeve>aimee
其他唔要了
我覺得S2太多支線 S1岩岩好 有啲episodes睇下 情節推進又快
S2完全搵唔返對主角條storyline
做做下仲好似變左套美劇咁
而且jean條線真係too much 學校入面已經七國咁亂 仲要顧埋老母

issac真係大仆街 佢最賤唔係delete個錄音
而係佢一路耍手段迫到maeve個人生要好似佢一樣咁悲慘 等佢應驗返自己講 得佢地兩個有創傷既人先係同一個世界個句 完全係disabled界既心機婊
老實講吸毒既人都唔係一時三刻就改變到
maeve老母扮返工係衰 但佢係咪真係當maeve係nothing 我又唔覺
如果編劇寫到佢地一齊咁S3真係不了
S2真係有少少期望愈大失望愈大
唔係黑妹流出咩
其實有乜咁slut
一直都係得一個性伴侶
Fwb/sp關係講到做到 (無拖泥帶水 無擺感情 無有咗就要人同佢一齊)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞