[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
d人心理變態 我都覺得佢好堅強 睇完follow左佢ig
希望快d睇到s3
He can hold your hands, but I’m not sure he can catch you.
My favourite quote
Adam 啲演技無得輸,木無表情得黎,淨細微嘅眼神變動都做到好多情感出黎,暗爽 呷醋 失意 期待...
佢同eric 條線真係甜到呢 明明非gay都睇到心肝仔扑扑跳
明明Gay
睇唔透點解佢呀媽會有左
依頭分手0個頭有咗
Otis同Ola各有個弟/妹
我知
我指Otis同Ola真係多咗個弟/妹
佢幾年前因為打rugby整親條頸,
所以下半身郁唔到
之前我仲覺得佢形體動作好好,扮傷殘扮得好似,
點知原來佢真係傷殘
我都係
Maeve真係好正
佢表白果度睇到個心好酸
當初只係因為唔夠勇氣而錯過

Btw輪椅佬呢個角色請仆街死
更新完最新ios netflix啲字幕好撚大 有無得轉返正常size
輪椅佬真係抵撚死
祝佢一世無得屌閪(個角色)

btw Congrats to Adam & Eric
Season2 一睇完個感想就係輪椅佬仆街死
希望oris同rudy有多啲互動係season3
屌你老母Issac
Ruby其實幾正 同唔到Maeve一齊 同ruby都好

我S1追來 每次都要等一年好撚痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞