[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
香港大學都好多啊 特別上莊 打波個堆
Adam上台、成班女搭車,呢兩幕都喊左
不過諗起睇S1好似喊得仲多,my vagina個段正到。
其實我比較想erik同rahim一齊
rahim好正
E7 見到otis 老母喊真係感受到果種後悔同心傷

唔知點解冇乜人提 Jean , 佢d 戲堅勁
好有expert 果種自信,對住otis 亦不失人母教仔果種無奈
點會冇人提,大把人係因為佢先會開呢套劇睇呀~

至少我係
跛佬死全家
我鍾意睇做case 男女主合作幫人好睇d

上星期去bafta追星見到佢地兩母子真人
郭探員勁Nice,基本上幫哂成條龍既人又簽名又自拍
因為香港人比較少come out 姐
唔熟你都唔會知佢係lgbt
反面例子係空少,比例超高
好多comment 都唔鍾意Jean 同Jackob 條線
我反而好鍾意睇喎
Jean 好有女人味
成套劇d 女剩係會J Jean 同Maeve

E7 最尾播Mystery of Love 果陣真係眼濕濕
感受到佢一直以黎自己一個果種無力
決定今晚由S1開始煲多次
S1有集otis 同maeve係條橋到行同埋最尾ball個到 成日重睇都眼濕濕
跛仔我屌你老母
落地獄咁講句,跛仔冇資格要求正常人嘅幸福
仲要耍埋啲手段,含自己條撚啦
每日一屌
跛仔我屌你老母
你今日屌咗味
睇佢ig成日post d似性器官既日常時物再tag #penisoftheday都知佢幾放得開
你班人憎輪椅仔憎到
冇輪椅仔冇s3㗎啦
就算今季一齊都可以講之後可能鬧交佢地會點之類唔一定係下下拍拖成功就end架
Season 3嚟啦
一日追哂s1s2
輪椅仆街死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞