召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(57)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
睇到你呢句即走唔洗排隊
但我冇咩記性去記其他路
「本人親身經驗,我自己係親自去運輸署報名,考完筆試之後抽到油塘,本人覺得太遠所以轉咗去元朗駕駛學院應考」
點先可以好似樓主咁轉去元朗考
對屯門人嚟講 油塘太遠啦
有錢既話,駕駛學院應該會幫你搞掂
想問下如果我考掃杆埔,加路連山路南華門長期有一排死車,要騎住白線行,如果有對頭車黎時係咪最好每次都收慢停車讓對頭車過左我先再起返部車行?

同埋我過個排死車時係咪做一次爬頭動作,keep住棧右燈著就得
有邊間可以
幾好,錢都唔洗比就試到,嗱嗱聲轉人啦
開左名先
蝕咗車錢
之前提過持續進修基金學車, 12號登記左,今日岩岩收到SMS通知預約時間報名。
雖然有風險,但最後決定搏下1 take pass照讀, 遲D再上黎報告下有冇伏同點伏法。
請問有冇師兄黎緊會報名任何駕院既課程,因為我之前報左5月考強制試 但我有急事要離開香港一段時間,問左駕院話只可以將餘額轉讓俾人 唔可以退翻cash
希望各位幫幫手問下朋友 睇下有冇黎緊要交錢俾駕院,可以俾我轉讓學費 跟住俾cash我
total有$2580,只係駕駛改進課程同小巴課程唔得,其他課程都冇問題
就喺你上面個留言
巴打俾左錢未?可唔可以幫個忙
唔報駕院可以點改考試地點
唉 好難差得過油塘
我聽日去睇下拎唔拎到
明顯我唔想又俾5k 好甘
敢應該冇計,除咗再排過
不過住屯門既話會抽到油塘敢遠架咩?
對於快期大法我有少少經驗想講

提一提聽日係星期四,一年之後係星期六甩唔到P,要等多兩日,所以聽日定後日攞都冇分別
你有冇tg
sexyswimsuit
星期一考完 聽日去睇睇有冇得拎先
正常係考完3日之後都有得拎嘅
岩岩學完第2堂好撚灰
今日學cut線打燈睇鏡停車拉手掣記多幾樣野
成晚比司傅踩左2次break扭左幾次軑
信心由第1堂120%跌到-120%
仲feel到視野越黎越窄同唔敢揸得快
想停車話休息下點知已經落堂
報名只可以揀「港島」或者「九龍及新界」,唔會睇你住邊去派試場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞