召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(57)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
笑咩撚嘢呀 俾錢就可以買返個做學生既感覺 我自己就覺得好抵啦
又可以接受一個公平 公正 公開 嚴格 既考車過程 點解唔考多幾次呀?
咁都可以考完2牌考其他牌架
時間問題 你諗唔透 只要肥佬即刻抽快期 咁就可以係短時間入面學車 考車 享受晒成個過程
考第二個牌既時間太長
我都想合格架 屌運輸署個老母
撞正啲仆街考牌官同撚屌司機真係...
岩岩pass完筆試,9月考永孝街
而家要搵師傅
係咪直接打電話搵佢定要經駕駛學校?
街師傅好啲我覺得
一定唔關考牌官事 好似我哋既大波司長咁講 制度持之以恆久咁work 1960年開始既考車制度一定冇問題 唔需要改
最大問題一定係我哋呢班又想考牌又唔努力嘅年輕人 真係一代不如一代

再肥囉 唔知頂到幾多次架我 遲早報復個社會
想問快期自己難唔難抽 比錢人抽會唔會好啲
https://t.me/fastroadtest
可以搵我傾下
https://t.me/fastroadtest
可以搵我傾下
通常頭幾堂都係九龍塘熟車同練轉圈
之後就番考場練路線
我都拎了
忠義2take pass
今日好靜 易過上次好多
係咪3/2 就拎得
岩岩渣部公司車去左長沙灣同康城 唔覺唔覺就過左70
睇你考邊條線,你幾時考呀?如果係依一兩個月,咁就多數都係樂活道

你講得啱,個度出口係最難,基本上你個度出到,第日揸車都唔會太差...不過因為個度難,個個都謹慎,所以個度反而好少人肥

其實肥最多人,一定係樂活道大斜路停開。你係考咩車?如果係棍van, 俾唔夠油死火係多數肥既原因(因為呆左,反應唔徹,導致溜後,如果反應得徹都未必肥)。考自動私家就小心溜後啦

禮頓道個度亦係另一個高危。cut 線得唔好就會肥「太接近物體」。另外,過左pccw個度有個大暗彎,睇唔到前面,如果你不留神,過左燈後入左黃格先發現塞左係到,又係即肥。

三大關,搞掂cut 線、預判到黃格、斜路開停,你個牌就十拿九穩
其實基本上所有肥既人都係死左係依三到
巴打你考邊條路令你咁「享受」快期既過程呀?
油門係會越踩越興奮,果陣時師傅都係咁講
第一次就天光道 第二次永孝街 嚟緊第三次就澤安
3次唔算多啦
承蒙巴打提點,岩岩拎咗P牌
封排期信好似有寫點補失
我記得就係預早少少時間去補領就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞