召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(57)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇人成功打到電話問到
我想問平時啲停車讓車位駛唔駛拉手掣空波,平時啲時師傅冇叫過拉,今日考模擬試另一個話所有停車都要拉?
停車位一定要
讓車位就睇情況,停咗即出就一波擰頭開車,情況許可甚至唔使停定可以直出,要停車等就手掣空波先
今次大獲,5號之後考試如期進行,依家我6號朝早就考,都唔知有無時間學多兩堂
我都收到呢個風,但唔知點解運輸署網站又冇消息
運輸署二月五日恢復駕駛考試(路試)服務

運輸署二月...
特別交通消息
2020年2月3日 18時5分

運輸署二月五日恢復駕駛考試(路試)服務

運輸署二月三日宣布,駕駛考試(路試)服務將於二月五日恢復。已預約二月五日或之後路試的考生,請按考試排期信內所訂明的考試日期、時間及駕駛考試中心應考。原定安排在一月二十九日至二月四日進行的路試將會延期舉行,受影響的考生將獲個別通知另訂考試日期。

為盡量減低疫情在社區擴散的風險,駕駛筆試(甲部試)及的士筆試仍然暫停,直至另行公告。受影響的考生將獲個別通知另訂考試日期。
頭先師傅話我知個陣運輸署個網未update
我都係6號朝早
好驚呀得番3日
師傅都唔知比唔比到時間我
分分鐘要考天才波
我合併快期,但之前一堂認路一堂去左第二度練泊車,依家準備再學多兩堂就去考,我考油塘 依家朝早應該無晒學生同小左人出街。。。
我師傅話 後日開始考返,但一定要帶口罩考
大家p牌係高速通常行幾多?
我都係政府通知你個 app 收到
呢幾日銅鑼灣下晝交通情況如何
仆街了 本來30號考
唉屌 我都驚
行到70。都俾人爬頭
正常會考,有問過師父話合併試通常唔會考靠背籠道,多數考另外個兩條
有冇巴絲可以教下點可以避免口罩整到副眼鏡蒙睇唔到路 學車個陣副眼鏡搞到睇唔清條路
長到仆街,我係考官考亞皆老街算啦,多d時間休息
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞