歡迎想砌模型o既巴絲入黎(10) PK鄧PK

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁去睇睇先
屌呢大半年都未去過ssp
我星期六日先得閒去,但星期六日就係最高危既時間[sosad[
銀銅ok

金色垃圾
無咁黃啫,似百式2.0隻香檳金淺色少少
香檳青

已經同金色無關係
長知識
唔該巴打
thx,
問多樣,
1)佢個六角型接口唔洗轉接件就插到3mm?
2) 我見佢寫比例係1/24,載具模式可以用到壽屋女女坐上去?
3) 新手入壽屋女女坑,msg同hexa gear邊樣好玩d?
咁我想問下 用田宮滲線液 係咪水性油性既消光都無問題
1.& 2. 呢個真係唔知,因為多數我都係載具一個架,條女一個架,之後放埋佢地一齊就算 如果座果D就可以成日座上去
3. 壽屋囡得女神裝置同FAG 仲有零聲1~2隻唔洗理
其實你有無概念HEXA GEAR D人仔幾大粒...
所以問下,以為可以msg載具加hexa gear裝
加裝無問題,坐架最舊款電單車叫勉強坐到
https://m.gamer.com.tw/forum/Co.php?bsn=60053&snB=240285

六角轉3mm好似係有配件轉
我有hexa gear, 不過山積緊未砌
有D真係得,不過係坐上去同踩住嘅分別

請問群氏綠罐個隻B603消光油係咪依家周圍都冇晒貨?
另外睇返上面啲對答,呢隻消光噴係田宮個隻滲線液上面應該冇問題?
上兩個星期喺千里達買過
想問下有冇邊隻鉗推薦
主要拎嚟夾貼紙,水貼,或者好細粒嘅件
尋日行過唔見佢擺出黎,呢啲野唔會收埋掛
goot或者 田宫
ching隻金色係邊隻?幾靚
雙星X12,千其咪撚用X20開!
會gel埋一舊塞槍的!
用番硝基Thinner!
我dup本d用到gaia金屬色專用Thinner!
講開x12先琴日噴左上d 黑色硝基油上面,乾左絆x20 清左成個鐘舊野仲係銀銀地色
thx ching
btw上網睇x12好似話要用專for水性嘅x20a開
x20a 唔係水性用既咩? x12應該係琺瑯油黎
水性同琺瑯金色都係叫X12
咁on9 姐係分大細樽?
但我見幾個網都話佢係水性

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞