歡迎想砌模型o既巴絲入黎(10) PK鄧PK

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我都係用果隻
你試下痴上件前係塊cutting mat 度痴痴佢先,會好d
大致上就係呢六隻色啦,但係要幾深幾淺就最好自己睇color chart 決定
我覺得好過ka版馬面
好在而家啲模型分色好咗好多,少咗做遮蓋
不過係啲刮件刮好勁嘅我即頭唔用AV油,用返油性油上
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
各花入各眼
我覺得個樣唔夠凶,但又未到樣衰既
RG 突自塊面就真係樣衰啦
RG迷惘塊面西啲
油性手油?
我都好想玩油性,但屋企真係無位放抽氣箱
噴,油性油手油好難
既然都噴到油性油,做咩仲要噴水性油
健康理由 而且油性好撚臭,唔想成日臭住老婆同隻貓
同埋本身都有用AV手油,一枝AV油噴同手油溝埋兩用
我都係唔想臭住三隻貓先玩AV 油
法國自己今星期唔會再開新野砌住
算唔算叫住收左爐?
唔覺意做左收爐撚添
我就打算磨住水口過年三十既
我又洗好電鍍預備磨喇
條頸太長啦 長頸鹿咁
多謝解答,請問老深係咪會比較齊?另外,筆果方面模型舖係咪都會有?
咁既大細 玩2野就無氣啦
咁插住條usb 噴 無咩分別
直接買個泵好過
AV 油最齊好似係pm store同ym
模倉都好似有
至於筆,我以前都只係用文具鋪果d
揀隻軟毛就ok
你幾錢budget?
其實新手乜都唔識,就咁上色,呢啲手提泵係可以滿足最低要求。
如果長玩,建議買一個普通700-1000零蚊嘅泵係會好啲。
因為手提泵氣壓唔夠大,只可以講係噴啲色上件模型度,做唔到濕噴好光滑嘅效果。
不如咁諗
係唔平既,但係如果岩用唔洗再買
而呢d 咁樣,你想繼續玩,呢套一定唔會滿足到你,到時又要再買過

而事實上係咪真係好貴呢,我地計一計數
台仔sparmax max 3 450
細泵 (唔係講緊龜泵) ~600 左右
係貴左一截,但係如果你玩完唔岩玩,都叫做放得番出去,同你買套呢d 差唔多
無開新嘢砌但係玩緊部新嘅3D printer點計
貴唔貴同大唔大座?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞