[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
好地地喺度傾下game
有時寸下人我都覺得冇問題
但我真係次次都見到佢喺度撩交嘈,啲態度極閪極老屎忽
無抽繩鬥,啲main卡咁多復古嘢
還好啲卡無乜ur但我都係觀望下先
呢包如果唔係懷舊是咪可以skip
又唔係討論自閉都有得撩交嘈
今日得閒見新卡上黎走轉都有花生食先過癮,都係花下生算,廢時又比人批鬥
噉都係等下次$28先抽埋佢
超量起碼要等到9月先出?
咁DLM夠話墮天係T2
呢兩個月meta weekly墮天無影咁濟
咁估唔到墮天呢副T2攞第一有咩問題呀?
我有冇講過話人地有兩副deck呀?
有冇講到話佢100%全部用墮天打呀?
但係咪代表墮天廢?
dkayed個tier meta好多時係based on有side card 嘅比賽去定義
但人地全球第一係拎冇side card嘅結果證明喎
邊個客觀啲呀?

dkayed個網有埋其他比賽

https://www.duellinksmeta.com/tournaments/point-battle/36/report/

今個月 第一

https://www.duellinksmeta.com/tournaments/battle-phase/37/report/

今個月 第三

https://www.duellinksmeta.com/tournaments/duel-links-taiwan-point-battle/5/report/

今個月 第三

有幾無影呀??
冇架 打過kc stage 2囉
是但啦 我都懶得解釋太多
1001準備
今次邊個開post
新手表示日日都質疑DK個tier list
基本上每日都改一兩次
btw little two 繼please
Dk 依幾日係咁改,水機同電子龍上上落落t3

其實我唔太明點解喺無update banlist嘅情況之下會有更改,有高人發掘新打法?
佢根據Tournament 成績去調整 不過d tournament 多數有side deck 所以有bias
開左個決鬥室,有無人玩下? 但最好唔玩現meta打到厭

你叫我睇DLM 我同你講meta weekly 你又同我講返其他比賽 fine
我無話墮天廢 我都唔覺得dyaked個tier準 成鳩日改
我想講嘅係 每人有唔同意見好正常 唔駛一唔啱聽就開人波 一言堂咩?

仲要人地都講返話係讚墮天勁 你係都要捉住佢句"唔相信"黎屌
T1 墜天雷龍不知火召喚師
T2 魔導眾電子龍
之後求奇
1001倒數
墮天一turn檢兩張自己想要既卡真係穩到核爆
感覺似以前吸血鬼
要睇局勢識揀邊張上手邊張送墓動作次序
試過諗到輸time over
講緊成個攻略網整合晒資訊嘅result喎
dkayed網嘅tier meta代表全部?
我一直講緊kc global top deck
水機夠tier 3啦 頭20有冇呀?
俾埋其他比賽資訊更客觀證明喎
我都可以講返話係冇開人波啦
真係得啖笑
認真喎 真係是撚但 都講到明 道不同不相為謀
真係廢撚事再多解釋
重坑劍鬥獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞