[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁以後你都唔洗跟強度抽啦 睇卡圖就得
Ching 呢隻game唔建議抽舊包 有新一定抽新
抽完不知火 忍唔到手 寧願你抽靈獸(#23 細box)
唔係既話儲住先 黎近2月頭有kc cup
完咗就應該有新限卡表 到時再抽新box都唔遲
依嫁可以係決鬥室玩嘅
新包俾大家無視左
沒人討論新包
如果呢包同不知火個包掉轉次序來出
相信會多啲人討論
真人KOF
呢包睇落仲廢過電子龍
今次新包真係冇乜吸引性
要等高手組 就咁睇對meta應該唔大影響
大包 隔4星期出 細包
細包 隔 3星期出 大包
原來ching 抽完靈獸 咁我建議留石等下個大包
新細包 忍者同蠕蟲都要舊卡support,新玩難入手
忍者對你呢啲新玩家黎講好難入手
要抽垃圾極舊包
咁巴打不如約人係決鬥室打好過
睇忍者會點
蠕蟲幻奏應該還好
我估30號/31號出
建議到時睇kc cup結果
Ching 先決定抽唔抽呢個細box
費時浪費d石 當然有愛另計
呢包無論新deck、舊deck加強卡同泛用卡
都同之前兩副細包沒得比
不知火包有真紅共鳴體 龍鏡 生書
靈獸包有一族 仲加強埋水機同磁石
唔太明蠕蟲點打得起
當年三星降階忍者真係好好玩
黑龍彈出彈入
諗起都爽
巴打 搵咗你好耐呀 有冇tg 有野想搵你呀
唔係負面野
雖則話連登越反越勁
但都係要講

1)忍者
係周街宇旋嘅情況下
ban list前遇2宇旋墮天、除草銀旋不知火已經gg
之後打20不知火 本身7星有炸後排能力
多咗兩張新陷 係咪代表有強度 有保留
加上 要抽黃金包/極舊包先齊忍者舊卡
唔係為情懷嘅 唔建議抽

2)真紅眼騎士
係有炸魔陷能力 但要二換一
騎士+黑鋼龍=炸1 魔陷
當然3騎士+3黑鋼龍=抽濾2洞悉&3融合
不過
3騎士 3黑鋼龍 2真紅眼 2洞悉 3融合 2戰士
都已經15張牌 得6張卡位放其他卡
對真紅眼有愛 先建議抽
我記得係瘋狂同步完啲怪再用同步解除
係咪呢副on9 野?
真係睇唔開先會去抽忍者...
我早排都為左卡圖抽返dark paladin...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞