[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
先攻近乎無敵 後攻你都仲有機炸走佢張圓或者航
我贏到果幾次多數都係有風箏機人係手 頂得過直攻就冇事
你用咩deck先
想問下點解我用武部特召3星協調之後召唔到黑薔薇龍?
罰你睇多次效果
哦明了,原來係隻武部
啱啱回鍋打kc杯,點解隻復仇死者可以係咁棄我牌但係我睇佢場上無一張卡有寫咁嘅效果
用僵屍or狼係場上儀式召喚 果隻儀式怪可以用佢地個效果
搭單再問,張夜間射擊寫對方唔可以發動被指定嘅卡,但係我發動嘅時候,只要對手發動效果進入連鎖,比我指定嘅嗰張卡依然都可以發動,咁張卡仲有咩用
依樣嘢,我都唔係太清楚 果張卡係咪反制陷阱卡?
咁應該通常魔法就連鎖唔到 二速或者三速就得
唔關事 係Cryston可以係人地turn係咁出怪代爆 而且好快出大佬out 我啲怪game,而且啲魔陷卡好狗
墓封搏otk
其實人地問你用咩deck 係想俾意見你
既然你唔理 咁就咪係度講到要人俾意見你
再者 水機唔係唔勁 係現環境係連tier3都冇

原田好撚簡單
對上25召喚師
我3軍刀3無底3加拿大3惡魔鍊
等緊你出黃晶 一出咪摺/鍊
再出火召輕鬆穿防

唔識唔緊要 人地好心問你 就咪答非所問

利申:垃圾玩家 acc得wcs2019亞洲頭十icon
我用過hero,bf同墮天使
勁👍🏿
墮天應該唔難打 同步之前神屬佢咪得
把心一橫抽圓,只抽到兩張
又要儲石
狗鏈好似幾重要咁...
你當初有講話完全唔值得抽架啵
依家都改晒方針
以前大包全垃圾細包勁
依家大包勁到跌渣

新黃金包出嘅卡你估真係廢咩

第一個大黃金包 暗黑界取引
第二個大黃金包 王眠谷(場地卡問題 你抽3係冇撚用 格就得1格)
第三個大黃金包 air man 鍊

俾你當air man遲下有大包其他hero card support
鍊係獨立卡點有support呀
等囉 幾個月對住3鍊慢慢等
開條鏈嘅時機要好準,佢無破壞效果,打唔熟效嘅deck好易浪費咗。

Btw 黃金包真係好貴,唔好彩嘅真係$3000先齊三
利申抽第二張Airman抽到落底先見到
今朝抽中佢好開心
希望依幾日內抽多張
佢係整個kc 杯既重點
開頭以為佢會有新動畫,點知無
魔鏈+精銳是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞