[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

今日攞完爆破即刻砌左呢副 唔差架 勝到不死火同召喚師,不過問題係有時唔夠暗鬼用
限2啦 冇得同手制個d一齊落
繼續用復仇死者上20
代價一回合最多用一次,一局遊戲最多開兩次會合理好多,其他是但
今次中d UR都唔錯 好多都無同未齊三
唔貴 而且好打,呢副算最抵玩
打唔贏墓封 同派牌員
同你大同小異,但我用得暗鬼就點都打2做combo

同埋點解用大地蓋亞
我估攻守減半?
蓋亞夾崇拜者係otk組合
吸血鬼係咪指七王玩不死族個條女?
仲有鱷魚佬同亞蒙
我係打2暴風,我覺得會控場穩啲
Gaia 作會得出場嗰下威
再者otk嘅其實崇拜+暴風理論上都做到
Gaia得出場嗰下有作為,之後就係一隻2200白板,雖然great tonardo 都係,但至少2800攻,企到下場
我自己就覺得穩定性高少少,因為空氣有同固體各有3,主用奇蹟融合出怪,咁放唔怕out走曬airman無得用。

另外,我覺得唔同用法 ,暴風反而最有用係 當對手場上有啲高攻怪係唔受卡效target 可以用暴風玩謝佢。

蓋亞最痴線係張隻大怪嘅一半攻加自己到 坐低變3500 up, 夾埋崇拜張人地變0。打得入坐底食3500LP.

發現咁砌副BF個穩定性都唔差。我覺得Reverse Wind真係比人嚴重低估 見好少人用 但落左會穩好多。
最近見好多人落moon, 但我覺得寧願落Cloak, 個爆炸力好強。

希望上到王啦.
bf我覺得始終都是唔穩定
今次d ur 真係冇張好, 唯一一張算好既暗軍刀, 但呢張係第4張
係真 不過呢副應該係我玩過最穩
靈獸精靈DECK勁撚煩, 係咁召召召
要等佢玩完先, 係幾耐...
六武連輸5場,跌18

我曾經打過呢副 好撚屈

多謝分享, 想問下屈係邊?
特召?
唔太清楚 因為我都冇研究 我淨記得俾佢撳住黎打 所以save左
應該係六武眾之理 合左紫炎 count完一次魔陷 用六武眾之理再召多次count多次魔陷 即係total 2次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞