[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
打BF比人炸後場又秒召幾隻大怪點打
入加拿大無底set 低佢第一隻 令佢無得展開
過氣deck 大部分人都玩到厭
同埋你如果係用hero嘅都幾難同任何現有meta打

我副bf停咗喺傳說5成兩禮拜 升極都升唔到王 打親召喚師都輸
冇見過人落個兩張魔法
岩落 見副野冇咩突破 鳩落啲試吓
落泛用卡啦 宇旋手制星遺呢啲實冇死
6蓋
Bf 其實唔勁 係靠快攻果下爆發 而且唔係好穩定。我用緊
後攻王
之前課咗張銀旋 發現宇宙好用好撚多
最近懶左冇乜點追POST
但發覺不知火越黎越OP
不斷墓地除外輪徊發效
就算亞馬,黑魔除外佢都幫佢發效
有冇邊張卡或者邊副DECK剋到佢
OP到爆,用卡又少,可以入好多輔助卡
黑魔導配白骨技完美counter

1000血跳怪果張直接開技
無乜時間玩 但又成日手痕入game爆包
有無師兄收ac 個ac開ser玩到依家爆左唔少大細包
近期既不知爆左盒 武部齊3 隱者得1 第二盒淨23包有1隱者
黃金包抽左張fiendish chain
BF 元素軍刀 ritual beasts 都齊卡 雷龍雷鳥都齊3仲一張爆閃 水晶機朽都齊卡 魔書除左新出果pack都齊
白龍基本無乜 黑魔得1circle 0 Navigation darklord 一張都無 其他乜都有d
2000蚊只求甩手等自己唔再抽包

有興趣既師兄可以tg:ice199303
黎緊K社唔限一限佢
不知火濾抽,堆墓,資𣸼不斷回收
對META其他DECK有好大壓力
下下要針佢都煩
情況仲惡劣過六武時期
arc-v黎講都幾鐘意
你點樣組副牌 硬係打嚟打去都唔順
可以咁抵玩咩
我都係爆咗一盒
抄考吓先
可以唔係好多人識斷超重開展
見到d人嘅配搭技能都係盜賊
唔識分,但對超重 我多數輸
咁斷邊隻最有用?我平時都係等佢同調完開始上裝備怪先cut,但係佢已經堆咗墓打得小唔識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞