[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你唔撚知咪腦充下啲基本知識先好講囉
第一頁有撚晒啲基本知識資訊架喎
英文攻略網 中英日有撚晒架喎
唔撚腦充就係度argu and/or challenge 人地副deck
你做乜柒野呀?
人地全球第一幾撚時輪到你係度品頭論足呀?
點呀 唔撚識揸筷子食飯又問呀?
大撚把youtube channel有撚晒成副墮天運作
講撚到限成咁都拎第一點點點
打過上位見撚到你呢啲淨係識得challenge 人地嘅真係火都黎撚埋
辛苦打幾日+share晒啲deck都要俾你呢啲人一句「唔撚信」就總結晒
都唔知你做乜柒下柒下
我發覺你都幾撚痴線 質疑下副野點解我攞第一 都可以俾你吹到咁 你係咪唔撚識聽人講嘢啦柒頭
我真係廢撚事同你講 討論區唔撚俾人討論 你真係痴撚線
你不如睜大對閪眼望撚清楚自己上面嗡緊乜撚柒野先啦屌你老母
咁撚樣都唔撚係challenge and/or argu人地global no.1?
唔撚識表達就躝去腦充下先啦
讚?讚你老味呀
屌那星打撚過上位見你啲戇鳩係度品頭論足啲top deck真係火都黎撚埋
自己睇撚晒第一頁啲資訊先啦
柒下柒下咁
唔撚識揸筷子食飯都問啦柒碩
嘩你真係好撚癲喎 一路講緊副野點解可以攞冠軍 關challenge個選手咩事。仲有你唔係expect每一個玩家乜都知下話 我都未撚見過你呢啲咁嘅人
睇唔撚睇得明呀屌你老母
第一頁啲資訊呀柒頭
我地咁撚辛苦整好第一版
92個post都擺第一版
齊擺架?
哇屌你真係戇鳩到震架喎
俾撚晒中英日攻略網
睇都唔撚睇就係度柒下柒下
冇話要你知晒 腦充下啲基本野呀柒頭
再者 最後講 你challenge and/or argu點解墮天可以拎冠軍 原因攻略網長期比賽都有撚晒限卡版都名列前茅嘅result 輪唔撚到你係度一句「唔相信」就總結晒
我都未撚係92個post見過你呢啲咁撚戇鳩嘅人
覺得意外 咪唔相信囉 有乜撚嘢問題啊 你咁串鳩柒柒係咪突顯你自己好撚勁啊
咁都有得嘈。。。
我串鳩柒柒?
你不如睇下你自己講野一開頭有幾撚戇鳩先啦
火都黎撚埋
咪因為打過上位見撚到你呢啲柒頭乜都唔撚識就一句「唔相信」就總結
明唔撚明呀屌你老母
同你講咗晒鳩氣 咁我覺得意外咪唔信囉 抹乜撚嘢殺人哋嘅榮譽 你仲唔撚係串柒柒
第一版有撚晒資訊呀
有撚晒點解墮天係名列前茅嘅result呀
中英日有撚晒呀
齋擺架??
屌你老母唔撚腦充就柒下柒下咁
唔撚識揸筷子食飯 唔撚識得用廁紙mum屎都問啦屌你老母
柒下柒下咁仲要死雞撐飯蓋
我講撚咗好撚多次咪因為打過上位見撚到你呢啲柒頭一句「唔相信」就總結晒人地幾日嘅成果+副deck囉
文盲就返去讀幼稚園啦屌你老母臭閪
屌咁撚樣唔使開討論區啦 有乜撚嘢自己去睇 開個討論區托柒
我發覺你唔撚聽人講嘢之餘 都唔撚講道理架喎
屌你老母我地好心整撚晒第一頁嘅資訊
就係俾入post嘅可以了解下啲遊戲資訊
你自己乜都唔識睇腦充仲要係度戇撚柒鳩
擺係第一頁唔撚係俾人睇咗先咁擺第一頁做乜撚野呀屌你老母文盲
你冇撚野下話
睇撚晒下面我講乜撚野先衝出黎啦
大你老味咩
講撚咗無限次人人平等
自己追舊post la
第一頁基本資訊呀
置頂埋post page呀
齋擺呀?
你睇唔到我點解㷫無所謂
我亦懶得解釋
落唔到台?
講撚咗幾次係因為打過上位見撚到啲柒頭俾度唔撚腦充啲基本資訊就一句「唔相信」就總結喎
講撚咗幾次呀
你唔撚睇上面就衝出黎做乜柒野呀?
你真係當咗自己係判官?
「人地一句唔信可以係驚訝嘅表達」
咁我見到佢一句唔信 以你講法 都可以係侮辱嘅表達架喎
佢唔撚腦充第一頁 係第一頁啲基本資訊呀戇鳩
大大隻字 主流 有撚埋墮天張圖呀
一句唔相信對於啲肝足幾日嘅玩家幾撚大踐踏知唔撚知呀?
唔知唔緊要 睇返上面講撚咗幾次嘅野啦
呢段係第一名嗰賽後感 有時間可以睇睇
拎第一 運氣 卡牌實力 個人技術 缺一不可
墮天自從出咗張UR濾牌卡 一路keep住強勢
加上代償招技 令到好易召哂d大怪上場同解場
另外又比較難fuck draw
唔少人都希望K社nerf咗代償
到時墮天應該唔會再咁惡 但強度仲係度
同埋巴打可以多留意下#1嗰d攻略網 尤其係duel links meta嗰個英文網站 ,入面有好多高手分享deck同攻略 ,唔明都可以上黎問既,再唔係可以係YouTube 搵d日本高手channel睇 相信可以學到唔少野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞