[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
講咗咁撚多 你都係要咁講 真係廢撚事再講
是但啦 道不同不相為謀
其實我係有睇 我自己都玩緊墮天使 但即使係咁我都覺得用墜天打到第一係好意外
Anyway 唔該你
對一套deck既實力有質疑好正常啫套套上到T1既deck都會俾人問點解上T1架啦

更何況就算睇完DLM同其他網都唔代表唔可以有質疑,每個玩家既心得都唔同,就係咁樣先至應該要擺出嚟討論
次次沈震軒巴打出黎講野都好大機率有花生食,正
btw今次1000石買到張粗人意料黎用玩fun deck幾開心
言語之間我覺得佢幾心高氣傲, 嘈交要贏果種
人地都係覺得墮天贏到世界第一好意外, 難以致信
佢就可以起晒鋼鬧人唔睇post
老實講, 佢心平氣和同人解釋都唔會噉, 係態度問題
收皮啦 你係我肚裹面條蟲咩
講咗好撚多次
上過上位見撚到咁撚樣嘅「唔相信」先咁喎
閱讀理解拎F?邊個唔睇post呀?
老實講,佢唔戇鳩第一句「唔相信」都唔會咁,係戇鳩問題
屌得啦唔洗拗 大家觀點唔同 拗到2047都拗唔撚完。無謂為左討論隻濕鳩game而勞氣
啱聽 道不同不相為謀
我好欣賞果個Francisco
之次都用水機打到好成績
你夠唔係人地肚入面條蟲啦
人地唔相信都唔得有冇咁惡啊
一句唔埋兩句就話人冇睇/唔理解
盲嘅都知邊個冇禮貌冇家教喺度潑婦罵街啦下嘩
人地都講明係讚緊墮天
你又要唔睇清楚就開人波
柒咗又唔認
係都要捉人句"唔相信"去屌
人地擺明講緊反話啦

成日強調自己"上過上位"
可能你真係好勁
唔代表你可以連對人嘅基本專重都無

個post本身都少啦
你咪繼續屌走d人囉
冇上過上位唔撚知在其位係咩感受我就廢撚事加多解釋
你以為你係傳心師咩撚頭
一句二句都係「我覺得」
十足十似足拎住舊假龜就話睇到佢前世今生嘅戇鳩一撚樣
都係個句啦
有冇禮貌同所謂家教 亦輪唔到你係度扮撚晒道德撚品頭論足
都係個句 有撚晒攻略 有撚晒top deck
話唔明 自然會解釋
但唔係問緊why 係直接一句唔撚信 conclusion黎架喎
每隔幾個post就見到佢同人嘈
意見有唔同好正常
咁勞氣咁凶自己唔開心得嚟人地都唔會聽入耳
一個二個全部當正自己係傳心師最佳分析員
咁撚樣都可以講到話講反話
笑撚死人咩
既然講到咁撚多都仲係咁多傳心師係度自我define
都係個句 道不同不相為謀
嘩利害利害
你有資格話人
人地就冇資格對你品頭評足
錯/柒永遠唔肯認
我話知你上過靈位啊
由頭到尾我都係見到一個極度自我中心且不可一世嘅柒頭
Terminator ?

btw有無人玩緊劍鬥?
難怪有巴打話佢一蒲頭就會有花生食
佢仲喺度眾人皆醉噉話返我地轉頭
心水清嘅都知邊個有問題啦
係你講緊所謂咩家教又盛喎
關你撚事咩?你邊位?
一直都係講緊攻略網有客觀數據supprt喎
都係個句啦 關你撚事咩
好似pokemon劍盾post入面啲老屎忽咁,一定要啲人Buy佢嗰套一言堂
唔怪得依到啲人唔多,可能有其他討論既人都比佢屌走哂
果然有錢課金 = 有自信 = 講野都大聲啲
之前仲要係咁拉人入TG傾都唔知係咪想圍爐起小圈子一言堂哂成個duel link post
我就係多管閒事睇唔過眼
有support有數據證明墮天勁我知啊
人地唔相信會拎到第一都可以啊
我見到你啲死人態度就想嘔
我反而想問返你
你以為自己邊位?
係大撚把廢撚事係度重重覆覆又屌自閉嘅懶得追post咋
唔撚知就柒少陣啦
擺明話你知 一早都大把人懶得再係度講野
擺明開grp
既然咁撚多傳心師又自我演繹definition
放心 道不同不相為謀 我都廢撚事再講乜
我一開始拎晒duellinks meta同youtube channel黎講喎
有冇用過我個人睇法去演繹墮天點解咁勁呀??
我有冇拎過我自己啲replay去講呀?
都係個句 既然大家唔啱key 道不同不相為謀 我都廢撚事多講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞