[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (92) 五大訴求缺一不可

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
卡手就唔係卡組弱咗,係你唔好彩咗啦

不過一到kc就多翻人用
今朝明明傳5 四勝差一勝
遇到除草除哂D靚野落墓 屌

跟住連敗...唉
我呢副牌組可以點砌,我拎黎打排都係得5至6成勝率,特別係打除草不知火

想問可以點執?
冇旋風冇除怪效果個張陷阱
你想玩左,右起子同步古神既話
我暫時見過mix埋雷龍係叫最打得
玩黑魔導既唔駛諗招技一定係用墓封
卡池有能力就直接跟MCS冠軍嗰副
冇狗鏈既可以跟第4名嗰副轉做雙宇旋一樣得
https://www.duellinksmeta.com/tournaments/meta-championship-series/27/
都係冇既就睇下人地啲上王deck有冇啲係你有既卡參考下
https://www.duellinksmeta.com/top-decks/
AIBO!!!
想問邊度刷技好?
用融合古巨機刷rk/ng,入場融合,打到就集中電流,俾人解就復活/由佢直車,唔好蓋後場俾人估,快上快落,見自閉/靈獸/水晶機巧/魔導書就投降唔打,一場打得穿至少4000分起,打得多就齊技
新玩冇古巨機,得上邊副DECK見得下人
同埋我見D人副DECK得一張迪馬歐斯之眼真係夠用?
黑魔導依家key卡唔係用融合怪獸控場,係用魔法陣outgame 對面 key卡,令到展開唔到。

張迪馬無黑魔導喺手仲會好撚卡
招墓封真係改撚硬
真 打除草deck嘅表示見到伊西絲就想嘔
放心啦 你張除草都限撚硬
一鑊熟啫
改墓封既話 撚墓DECK咪好惡
係 冇墓封對黑魔導後攻就=自動輸
對方先手 有陣有導航
如果你第3回合先導航, 人地墓地導航就無效你個導航
墓封招技可以點用?
可以斷人墓地除外效果同墓地特召效果
斷不知火combo特別有用
當你覺得對手回合會係墓地做好多野既時候,撳落去就啱了
下面呢兩條友係乜水?完全冇見過
係GX世界 同 5DS世界先有

我發覺用非主流係有奇效。頭先打左幾場龍盟勝率仲高過用不知火,有場對面冇睇卡效果唔知龍盟可以傷害階段加攻,睇住佢搵隻黑龍撞埋黎自爆真係um住咀笑

十場9場 黑魔導 咩事
黑魔導好打囉
主角卡實多人用/抽啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞