2020 UST Taught Master

961 回覆
14 Like 21 Dislike
多數take 1科,但我想快啲讀完佢
Mphil?
我take過佢一堂,冇傳說中咁惡,邏輯清晰,不過預左會有幾多嘢做,但覺得佢已經係我上過咁多堂中教得最好既其中一個prof
要求比較高囉應該話😂😂
而家都未有offer係唔係冇希望
MSC in Business Analytics 開始叫人interview未?
想問吓 MSc ME值唔值得讀? 讀完會唔會話搵工competitive好多?
知唔知嗰份野係好似表咁填 (short questions)
定係要drift 份reference letter 比定個referee 先
(雖然唔係報呢個program)
但咩有分2條隊收生?
即係full-time 要求會難入過part-time咩?
仲末報 今個星期會報
Btw 一直以為master係學店
除咗咩MBA,, 以為普通MSc 俾錢讀就得

睇post先知 原來唔係咁簡單入到的
Online long questions x6 referee 自己填
你省番d報名費都得啦
宜加都應該派緊n手飯
幾百蚊比得起

有無人知12萬scholarship 幾時出result
同埋宜加報都比你入到既programme 都唔方好野
讀黎都哂學費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞