2020 UST Taught Master

961 回覆
14 Like 21 Dislike
其實我仲係諗緊點解MBDT ft同pt差6萬學費,明明hku Data science都係一樣
因為學校咁遠,啲資源你係唔會想返去用
又或者FT個學費其實係貪大陸仔人傻錢多,其實根本只值PT個價
我非常同意後者後者,遠近睇住邊,好似我住大西北就遠到最多星期6先返去1次,住坑口,寶琳個d就好近
有可能有d科得full time 先讀到(9up)
都係架 啲日間課全部上唔到
收到hku email reply no update,咁即係唔收
應該未出offer
mstat都係1個半星期出,照計mdasc都應該要出,佢地都應該知ust 聽日dead掛
夾好哂 唔係點呃你留位費
俾咗留位費
同學仔FT定PT呀
PT
我見到Apply DDL extend,係咪有機
巴打,我今日都會比
我都報左FM PT 但仲未有消息 想問邊個大陸網見到FT offer已經出左?佢3月1deadline 會唔會幾日內就有reply?諗緊比唔比留位費city果個FM/FE
一個叫托寄天下既大陸網
有人2月頭話收到full time offer

睇番上年
正常要有interview 先有offer
今年見到有offer 果個都有interview
而每個月月頭都會派一次offer 派到4月

我諗呢一刻無interview 過 應該都唔會有
巴打咩background 報呢科?
一個叫托寄天下既大陸網
有人2月頭話收到full time offer

睇番上年
正常要有interview 先有offer
今年見到有offer 果個都有interview
而每個月月頭都會派一次offer 派到4月

我諗呢一刻無interview 過 應該都唔會有
巴打咩background 報呢科?
icic 寄托天下個個網
不過我岩岩上去search過 好似見唔到有人話收到offer?
最近都已經係上年果d黎

睇番上年又真係好多有offer既都有interview左先
我cs底 諗住讀完呢科可以多d出路
如果ust真係唔出offer 會唔會考慮city果個?
取消咗個interview都要派offer ga
有一個1月31號收到offer

比我唔會揀city
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞