LIHKG機械鍵盤集中討論區(25) 新手睇頭post 2020祝大家行大運

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
咩board
timestamp
trade 次數(名譽值)- 雖然其實無咩用,不過當多個保障
如果你覺得張相唔清楚,或者覺得有問題,記得問清問楚,要曬相睇完覺得真係ok先好買;成個對話過程記得用reddit PM system,白紙黑字
有無入水你問自己好d喎
我估就係有野令到個電腦register唔到個?制
有可能係壞左個軸,有可能係circut問題

照咁睇應該都係拆board換軸架啦
入完水個solder joint有機會生鏽,個別軸要換過

利申 過來人
Wireless都係corsair
Corsair=rubbish
直接用圖隊埋去
嗰幾千蚊就買到high end客製鍵盤了
唔該曬 秋月巴
點睇
GMK Fuyu 想入手
可惜錯過左olivia++
咦 咁等noel 好啲
正 等4月尾入olivia++
焊塊pcb焊到甩左焊盤,可以點攪
如果電腦register唔到粒制就要飛線了
Thanks 巴打!Youtube 搵到呢個好有用
https://youtu.be/N5IivDkrp6U
我冇買 你send咗email先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞