Samsung Galaxy 集中討論區 ( 67 ) 2月11日 全世界都在看 S20

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
有冇人知note10+換粒電幾錢
咁快要換?
搵app嗰版有冇得揀唔係左右一頁頁掃,而係垂直一條過咁樣?
跟字母排app垂直易搵好多

1999既話自膠
日日pubg😂100玩到5%
好提議!我聽日試下先
想入部tablet寫notes應唔應該入手tab A 8.0 with spen 定等傳聞中嘅中階機?

依家用梗note9
細機既S20都2k 120
全部120吖 放心
但細嗰2部舊電咁細,玩埋120hz仲得了?
btw好似得ultra係用108mp,細嗰2部繼續千二萬
雖然話pixel size變大左,但同size嘅對手已經無人繼續用千二萬鏡頭
佢唔係問你battery health咩?
買tab唔好買an,一定後悔
20 ultra未見真身

20+ camera 12mp
Main Camera: Sony IMX 555

12MP 1.8μm pixel size

Secondary Camera: Samsung ISOCell S5KGW2

48MP

Tertiary Camera: Samsung ISOCell S5K2LA

Quaternary Camera: Unknown

Front Camera: Sony IMX 374

Same 10MP sensor as the Galaxy S10/Note 10

Supports 4K 60fps video recording
S20出左喇咩
所以佢咪咁被我玩死左😂
之前可以玩3個幾鐘依家得2個幾,就冇點Lo
2月11發佈 2月25出貨

香港最快都3月頭 s10 3月左右
我以為出左 啲spec講到似層層
而家睇到20+ camera 未有ultra 鏡頭資料
各位師兄真係多時間用
未出都咁多幻想
買ipad啦
買ipad啦
以ice universe過去超過9成幾嘅leak accuracy,都幾難唔信佢
未出唔代表完全唔知specs
早幾日係boardway買s10唔覺有貼跟嘅
出廠已經貼咗喺機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞