Samsung Galaxy 集中討論區 ( 67 ) 2月11日 全世界都在看 S20

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
我而家用緊s8+想轉
有冇介紹?
samsung梗喺用返Galaxy watch 啦
部note10+一出就買,其他一切都冇變,係充電時間變長左,新機時極充叉滿,而家需時長左1/4,應該遲d會再嚴重d

不過我上一部機都係咁,舊電通病黎,只可以換電解決
都係,實物吸唔吸引好緊要
買note10+ 好定S20U好
係, 我係公司都收唔到, 但有wifi, 開左照常可以用到電話
超方便實用
香港係咪會出note10 lite
係 我都係iPhone 2g 中左伏之後唔再用iPhone到而家
兩樣都唔洗,我睇片多
咁遲多半年享受120hz
梗係有新買新
咁我又唔太認同, 始終各有各長處同缺點

利申雙修十年, 生活用ios, 工作用and
曲Moon雖然正,但買Moon貼同煩
confirm 咗s20+ 唔係120 Hz Mon?
bro 可以講下iphone比an 機好既具體優點?
唔係3部都120咩
今日部note10+隨透明套插張sd card,望望個套已變黃

就隨意唔用套拿上手長一陣,個感覺好薄好輕,好正

再睇下youtube片,邊框幼既優勢出返出黎,bro自己試下個分別
最新嘅資訊都好似係 Panel support 120Hz
出廠 60Hz + software limit 1080 先可以用 120Hz
背面好柒
有冇人s10+ weather成日update會係notification panel出現
一路以來ios 都比and 安全, 咁當然近年ios 都會比人破解到同and 安全提升左

ios 同and 最大分別係我自己感覺上ios 好小彈app 但and 真係唔知點解好多奇怪地方會彈app

講真我用左咁多年and 機係去到2018年先覺得and 機有機會同ios 睇齊

以上純粹個人睇法, 反正我雙修唔好同講甚麼idog anddog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞