Samsung Galaxy 集中討論區 ( 67 ) 2月11日 全世界都在看 S20

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
fixed, 去play store有 update
其他分別唔值得等半年兼貴d, 你唔係為支筆,等得半年note11不如等多半年s21啦
note方角 s圓角

我用緊S10應該等note11
有冇人部s10 upgrade後用電快左好多同冇咁穩定
s10+ 有. 感覺之前冇咁跌得咁快

accubattery話粒電得返91% capacity.
希望快啲有update fix
諗緊好唔好換電
應該唔洗住除非你好在意果少少用量
其實又唔係真係差咗好多, 純粹而家有時會突然冇咗10%咁, 睇返device care佢條數又唔對右上角個percentage
升咗 Android 10
SD 卡啲權限無晒
裏面啲 file 又消失晒
+1
呢幾日電去得快咗
都好有問題正常唔會突然冇10%。行機我覺得去原廠換電好啲,定已經過左保養?
叉電都慢左又hang機
仲有保嘅, 嗰10%係我唔覺得自己有用咁多嘅情況下發現, 所以都唔係好知係咪真係我用

叉電又冇咩嘢
咁唯有日日同一個時候做類似相同嘅嘢試下
請教下A70 VS A51點揀好
唔好意思,太耐冇set wallpaper,而家係咪冇左將wallpaper 左右滑動時,個wallpaper 會跟住郁呢個功能?我係note10+
請問點樣set先可以電話黑暗模式個時telegram都係dark mode???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞