Samsung Galaxy 集中討論區 ( 67 ) 2月11日 全世界都在看 S20

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
清你係56k 啲 friend? 再者個問題係佢將最新嘅技術淨係擺係 ultra, 又唔係擺唔到喺plus 喎 迫人哋買部大過note嘅機
撚過屎米個部機
影出嚟仲衰過三叔啲中階機
正常佢唔你開足/日拍先開
暗就自動玩4合1高感光
Isp唔夠力+鏡組唔得
睇過佢啲相細緻度高啲, 但係調色、曝光都冇咁靚。 所以就想睇下 如果用三叔 algorithm 會唔會做到又清晰又靚 但係佢淨係擺喺部phablet 咁大嘅機度
都2020年仲有人拎像素黎打j
大cmos緊要過pixel多多聲
Sony Ericsson年代
而家手機既新cmos高像素又可以呃傻鳩
又可以玩4合1高感光
全能
Samsung 今次係9合1
仲正
有冇人發覺升左an10個 bixby home變左 galaxy daily之後好on9?

連天氣都冇得睇,得番d垃圾廣告卡片
點會停唔到
入去熄哂d folder
backup相機就一定要backup埋cap圖
因為samsung cap圖係放DCIM入面
唔on9?
7plus 果種ok嘅
咁睇IMX555成像會唔會仲好睇D?
有無人覺得s10+ 更新後kill app kill得好勁?
好多人未經歷過30萬像素已經靚過一百萬像素年代
但小米cc9 pro夜拍表現唔錯
佢會combine pixel,而且CMOS成1/1.3寸咁大,夜拍好真係唔出奇
印像中手機最大嘅CMOS nokia 1020, 之後就係cc9 pro呢粒CMOS.
佢同imx586一樣, 可以四合一 combine pixl, 聽聞S20 ultra 可以九合一,幾值得期待!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞