Samsung Galaxy 集中討論區 ( 67 ) 2月11日 全世界都在看 S20

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
要拎返三星換?
保養包唔包?
定要畀錢換
jm9
係咪你睇個streamer冇開咁高咋
Sehr gut wor
Pc睇有1080p60,係app冇
根本就唔係for打機用
平時介面已經會順好多
你有試過120Hz就會知
之前s9plus 用完一年半,30變1%,換電啦,一係等s11
睇The Witcher好多畫面個mon暗到好似熄左咁
明明已經開到最光同影片增強
係條片問題定係HDR?
真啊,一開始以為條片問題,點知用電腦睇原來差咁遠
保養包,基本上 Samsung CS 你攞部機上去整
就算唔關粒電事通常都自動幫你換
睇下部機有冇其他問題一次過整曬佢啦
不過佢哋應該會逼你factory reset
好的感謝
部s10都係用咗半年左右
除個電個問題(唔係用到落25%以下真係完全冇問題)
所有嘢都好正常好撚正

要洗機唔怕,smartswitch backup幾好用
係驚唔係即日攞返嘅話冇電話用
啱啱試咗 S9 似係有Bug 部 Note10+ 就冇呢個問題
S9 第一下load Netflix HDR 片啲黑位會痴咗線
試一試播緊嘅時候 switch 去第二個 app 再返轉頭
啲黑位應該會正常返
經驗嚟計,有貨又唔係星期六日晏晝嘅話
佢通常都會 Quote 你 4 個鐘搞掂
通常 2 粒鐘佢可以換埋隻 Mon 添架啦
收 SMS 就上去拎機
第一年保養免費之後收$380,我已經第二年原來要收錢但佢免費俾我i love Samsung
佢地會俾部翻新機你用住先,整好sms你。幾正ga
雖然證明真係bug,但你個方法堅有用
除非s20變平Mon 又或者指紋進化咗,如果唔係用緊s10+應該都唔洗換,升咗android10粒電勁咗唔少
知唔知點解broadway無哂A70賣?
前幾日想買行過幾間都無
s10 更新左之後用數據玩唔到傳說。。。。
how
你過咗幾耐
朗豪坊?
A71就出

終於有中文了
有冇note 10+ 用家upgrade 完用唔到samsung dex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞