Samsung Galaxy 集中討論區 ( 67 ) 2月11日 全世界都在看 S20

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
保養期內係咪都要$?有一次佢免費換比我 想知係咪好彩 only
視乎情況 最多話你排線鬆左
所以我用住部IPhone 試試睇下日常工作上有無太大分別,無就可以放心轉會

Thanks 咁多位巴打解答
note 10+幾時有更新
note 10 lite 都就出 但os重新過旗艦機就好笑
我部s9+ battery health 仲有95% 都倒倒地水
samsung真係on9 S10已經3部,仲整多部lite加劇android平台碎片化
一大一細咪算鳩數
我部note9頂唔順,啱啱先換咗次電,寫仲有八成但係倒水
幾時出galaxy watch 2
我都用緊, 我覺得平靚正
小弟用過唔難貼, 但係對比之前師兄介紹既epuse量子貼, 我覺得佢太厚,同手感無咁順, 最緊要係價錢貴好多
另外淘寶好多用家都反映, spigen 水凝貼用左之後覺得唔太清晰
幾時出降噪版buds
等佢出galaxy buds 2不如出sony xm4好過
黎緊隻buds plus無anc真係弱智
其實被動隔音做得嘅話仲好過anc
我揀mid power save
你試過xm3同airpods pro就知,開左anc真係兩個世界
咁係因為佢地被動隔音唔好
平時wts ig fb lihkg就中等慳電,打普通game就轉優化,打高階game先用高效
可能有人會覺得好煩但我份工可以長時間玩電話,唔開住慳電mode上連登,分分鐘sot得6個幾7個鐘,慳電可以有8~9個鐘,夠用到收工

我就放假出街先開中等慳電﹐廢事係街差。平日返工日子就開已優化﹐好小開高效能。 升左an 10 之後今日第一日開足一日高效能﹐又唔覺得食電左好多。 但係可能心理作用覺得順左快左。
想睇下多d 人既經驗
咩機
你咪搵隻pnc好嘅同佢兩隻比較下囉 我真係未聽過有邊隻pnc勁到可以同佢兩隻比 (tws earbuds計)
買得
60hz 120hz 90hz只係夾到 哈哈國產機
個人想係旗艦用平面MON,唔係Lite
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞