Samsung Galaxy 集中討論區 ( 67 ) 2月11日 全世界都在看 S20

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
個cmos都唔係真1億,應該係quad bayer昇華版
808 pureview
1/1.2”

1020先1/1.5”
你嘅印象記錯,手機最大CMOS size 係Pan記部CM1 行android 5.0
Sorry, 808重大d
好想買whitestone但好驚自己貼炒左入塵
巴打岩,岩岩check下, 最大係cm1,之後你Nokia 808.
cm1 我覺得似相機加個電話功能
(厚21.1 mm)
勁成點
講厚以前部Galaxy K zoom咪差唔多厚。宜家都唔見晒啲cross其他野嘅手機出現
因為呢啲機冇咩人買
0.8um 推上2.4um感光
香港邊度有得買?
呢隻使唔使用膠水?
我琴晚搭巴士漏咗之前買電話送嘅Buds嘅充電盒
屌你返屋企search一輪先知冇得單獨配返個返嚟要成set買 我見又話要出Buds2 大家有冇咩藍牙耳機推介?
打去巴士公司問下,可能有人執到呢
前排去mk customers survive 貼mon 貼
佢拎左我手機入去一間房到貼,出返黎時見到手機有個疑似花痕
我問返個幫我貼嘅伙記
佢話係我整花嘅
我印象中我手機面無咩可能花,我開始態度變差…我就話唔係我整花,佢就話係我整花…
之後叫左另一個同事去睇,個同事都係話個花痕,係Mon到,而非mon貼,都係話我整花
我表示要投訴上去,最後個主管見我,佢分析完之後,表示分辨唔到係塵定係花,之後開左黎睇,真係塵黎嘅…
最後幫我貼過塊

呢件事教我地,入mk customers survive到貼之前,最好比機前 check Mon先,大家同意左部手機係無事/有事,再去貼

ultra 衝到上221g wor
exynos
cpu 全部當然865 除歐洲之外
好似要
國際用865?
咁都好啲
exynos真係趕客
exynos 好似歐洲 南韓

台灣 內地 香港行865
我比較想知佢有乜缺點
S20宽度只有68mm,164g 6.2 寸

s10e 5.8寸 69.9 X 142.2 X 7.9 mm

150 gram

窄又長機身
支那仔死開OK?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞