不規則分享 | 化妝品 + 護膚 35

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
我用韓國ig代購架
Sweet talk好靚 幾啱春天
少少離題想講下頭髮嘢呢排心絲絲諗梗入手Dyson Airwrap定ghd gold/platinum 有無絲打用過可以分享下
我覺得Dyson Airwrap冇想像中咁方便同好用 而且定型效果始終都冇傳統直髮夾曲髮夾咁好
真係㗎仲好掙扎 諗住佢無咁傷頭 仲可以當埋風筒用因為我平時都好少搞好多造型 通常係自然直或者少少捲咁 我又驚我手殘用直髮夾想整捲整到pat屎咁
用緊ghd platinum 超好用同易用,手殘都夾到靚做型
我頭髮軟好難hold, 用呢個夾內彎可以hold到放工
用左兩年都未壞
用緊ghd gold 早幾年Black Friday購入
platinum太貴 成4位數
我用嚟捲內彎 唔洗頭都hold到兩日
但佢就得一種溫度 勁快熱好
好香
買左ghd platinum, 但我好少用,懶。但用落係ok, 唔太傷頭髮
其實我係想問... 你會唔會啲樽底既body lotion要「了」先用到?我有兩枝 但兩枝都係用到底就「支」唔到出黎
屌 前日hktvmall買咗$1080
當支持黃色經濟
我用左五年 Amazon uk 80幾磅
不規則分享 | 化妝品 + 護膚 36
https://lih.kg/1887338
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞