不規則分享 | 化妝品 + 護膚 35

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
塊面有好多淺色嘅曬斑同雀斑,有無絲打有打過斑 有好介紹
做開美容院仔打斑好有效 唔sell唔慳度數
但廢是打出嚟

https://t.me/abc654322
係邊度有得賣?咩brand好?
之前喺中心試做過一次 感覺淨係脱咗少少毛 斑就冇淡過,佢話係咁 冇可能一次見效之後叫我join plan 9千幾10次
我本身皮膚黑
打一次效果都會明顯白左
中心 仲要試做 通常度數好低
我地個邊好似要二萬左右十次 但就醫生打 某啲位加強啲咁
如果係光師打就平啲但都要萬幾
所以我話去聿心就真係揀朋友去過 起碼你見到佢有冇效果
我都有呢個問題。逐步嚟,有冇定期去角質,有時暗沉都關角質厚事。之後補濕要做足啲,皮膚飲飽水狀態好真係有光澤好多氣息好好多。做好呢啲再試美白product,以前有用過kiehl’s美白精華、雪肌精爽膚水、transino面膜,前者去黃幾顯著嘅,美白唔覺,不過後尾發現係loreal hroup就冇再用,後兩樣好多人話美白有感,不過我覺得黃皮唔好太大期望會顯著變白,起碼我冇變白到我覺得自己真係「嘩白咗呀!」比起呢啲做好防曬比較實際,唔出街/包到實一實一個夏天變白得明顯過用呢啲product

睇落無瑕疵無毛孔都係睇落姐,人人都有毛孔,你唔哄到勁埋一般都唔係好睇到人地啲毛孔,而你自己照鏡哄到勁埋咪覺得大
我曾經都好暗黃,之後用左estee lauder advance night repair就改善左,之後就keep住用維a/b..
唔知關邊樣事,但而家真係冇咁暗黃,落左妝都冇嚇死人
有冇好既concealer介紹?
我用過Tom Ford Emotionproof Concealer 同 Makeup Forever Ultra HD Concealer 唔差但感覺麻麻
我皮膚比較乾 有好深既黑眼圈 冇乜暗瘡
想試下estee lauder🤤🤤
維a/b係食?
同埋你大概幾歲開始用EL?
同問
想問下各位C打 保濕噴霧器有無用?
女朋友天氣一乾燥塊面就會敏感
有無咩牌子推介下? 感激不盡
b3 b5市面上好多
維a我用sunergie
23,4.......
已冇用好多年
停用左有無黃番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞