amd cpu&gpu 討論post #38 睇#1&有時間幫手填表

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601

用呢個
不過呢個會連GPU Driver一齊Del
ASRock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming leaked

https://videocardz.com/newz/asrock-radeon-rx-5600-xt-phantom-gaming-leaked

又係短卡加長
正正經經出張短卡得唔撚得
又迫我交老黃智商稅
短卡暫時只有 powercolor出
係另一面問完先見到有amd post
係到問返

用緊3700x + 5700xt

display port 出
mon用緊samsung cj791
支援freesync

但開到機amd setting
freesync個欄disable左 開唔到
有無大佬知咩原因
或者有咩possible既原因
落舊版本driver
New AMD Ryzen 5 1600 AF CPU Review & Benchmarks vs. Original, R5 2600, & 3600

https://www.youtube.com/watch?v=wRO_AUdmfis

2600 rename
屌,我dl完你嗰個嘢,佢會restart部機,之後我入密碼,佢話我錯誤
你直接重新安裝window算
呢個運作完會重新開機
下?點重裝?
你而家入不入到window?
呢個應該不關chipset driver事
你似入錯login pw
都話入啱
呢個明顯不是chipset driver事來了
正路行完果個program會重新開機 要自己下載返chipset & gpu driver
今日換左GSKILL 3600 C16Q 點知頂HS
順便換埋U12A 屌你又靜又涼 有d後悔之前冇換埋
依家去到錯密碼都關驅動事~~~~CRAZY
巴打又係3960x/3970x ?
兩把風扇full load溫度幾多?
唔好拖低AMD 用家平均智商
弱智去返intel
既方便 打機仲好過AMD
Display card 用N卡冇煩惱
tg?
張卡插下面條PCIE係咪會變左PCIEX8?
ok sorry
集運就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞