即影即有貼相 / 集中討論post (14)

995 回覆
16 Like 0 Dislike
你哋成日話fail 嘅相我都覺得好靚
成日唔記得較L同D
盲腸

--------------------------------------
中囯人去死
唔一定"一開機第一張多數fail"

其實如果唔係太多玩具
摸熟架相機都係需要嘅
再唔係貼張MEMO寫低重點

------------------------------------------------
中囯人去死
一樣 諗緊轉返instax wide好無
Polaroid Now 有冇評價?
同sq6 mini90嗰啲有冇比較
想問除左lomo online shop, 仲有邊度會有light painter枝筆賣?官網買$68+30運費 好似有少少唔化算
WIDE 300 有個好似光環咁野
我食飯相室內冇對正光源都有時有

要考慮/留意返

我下次應該拎返WIDE 200算
Polaroid Now
我覺得新瓶舊舊地酒 (指新寶記前一架)

SQ6真係好少可領野

MINI問下各位有用開嘅巴絲

--------------------------------------
中囯人去死
點解啲水印咁大隻
幾型丫

BTW個光環……WIDE 300?

中囯人去死
咁都知
唉…就係因為我明明室內冇逆光冇強燈光食飯相都有呀
係太自然好似手機咁一拎起就影
乜都唔記得set
好少事姐 人生總會有D錯誤

--------------------------------
中囯人去死
錯誤事少 浪費相紙同跌錢無分別
印象中無auto
係囉 買部300 or af500
啱啱買咗部af500
試機發現有兩粒細細嘅白光點,好統一咁出現喺相紙嘅右邊。
有無大師可以話我知點解

都可以話係朦朧美嘅
影人想要sharp d
我都想入返部富賤歪
不過強閃就...
保持1.5米距離

--------------------------------
中囯人去死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞