(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
下半場收起tom仔出返巴利叔 將巴利叔再推後一格
然後左右翼睇下出米拉+洛克人 或者是但一個啦
我情願收barkley換mirallas, 收pennington換valencia

mirallas打攻中/自由人兩邊走
再留Pennington幾多平安鐘都唔夠用
啱啱睇陣容,乜撚嘢鳩陣黎
4個青訓
3個都係企小禁區頂 呢條友做乜
3球都係企小禁區頂 呢條友做乜
啱啱睇陣容,乜撚嘢鳩陣黎
4個青訓

個個傷撚晒
可以點
屌你咩
垃圾時間先出米拉
屌你咩
垃圾時間先出米拉

咁撚遲先出米拉 高文攬住隻私家鴨落地獄啦屌
屌你咩
垃圾時間先出米拉

咁撚遲先出米拉 高文攬住隻私家鴨落地獄啦屌

究竟隻鴨幫高文含過幾多次
打到咁撚樣都可以留喺場上80分鐘
屌你米拉淨係幾下突破已經高下立見啦
高文帶埋鴨鴨去含撚啦
高文帶埋鴨鴨去含撚啦

你慌佢兩個今晚唔會咩
下場對獌睇下舒拉 m16出既機會大唔大
而家寄望下場好過
唉屌中前場懶懶行咁
高文帶埋鴨鴨去含撚啦

米拉心諗輸波抵撚死
球單刀 點解要飛機
我都唔expect贏,但係好多球員都表現得好差

Barkley我真係屌佢做乜尻呀
下季真心要入一個攻中、一個高級嘅後衛,尤其係要打3中堅

呢個真 前面真係缺少一個可以真係自己推進 造波既攻中 係Barkley身上我真係睇唔到 最多咪拎完波dup停 轉身回後 哇 屌你成個畫面出哂黎
垃圾朗奴高文 保守到西 死攬冇撚用新仔
屌你老母 還我米拉迪路菲奧呀
繼續百屌鳩文
死攬鴨仔唔出米拉
垃圾朗奴高文 保守到西 死攬冇撚用新仔
屌你老母 還我米拉迪路菲奧呀

打親三後都唔會有好結果

呢個真 前面真係缺少一個可以真係自己推進 造波既攻中 係Barkley身上我真係睇唔到 最多咪拎完波dup停 轉身回後 哇 屌你成個畫面出哂黎

淨係hold到波冇撚用,又死帶唔交,帶又冇速度,睇下人地Coutinho。仲要冇咗上兩季嘅遠射。條友大心雄,但又未到carry嘅level
今日上又上得慢
成日中場有波都無人交
今日上又上得慢
成日中場有波都無人交

斷哂纜 係差個中場大師
今日上又上得慢
成日中場有波都無人交

斷哂纜 係差個中場大師

Tom仔依場真係比人比下去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞