(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Pickford 都手ok 多神救 但係生波交得好差
我鍾意butland 多d 又靚仔身型又壓到場

其實我地而家嗰兩個龍都勁過Pickford 啦
confirm 左買拿?
30M 真係等於送錢俾新特蘭

黑貓後防廢場場比人sm
被射門多自然多神救
球王片有鬼用

都好嘅,冇乜期望,咁樣佢少啲壓力
steklenburg bye

其實去德甲用£10m都執到個唔錯嘅龍
但koeman好似鍾意買打緊英超嘅人....

其實去德甲用£10m都執到個唔錯嘅龍
但koeman好似鍾意買打緊英超嘅人....

幾m都買到漢恩啦

黑貓後防廢場場比人sm
被射門多自然多神救
球王片有鬼用

30m price tag 無壓力?

黑貓後防廢場場比人sm
被射門多自然多神救
球王片有鬼用

30m price tag 無壓力?

球迷期望少,可能屌少啲
話時話,southampton買clasie嗰陣,啲人都話佢係荷甲沙維,但依家真係一般
所以klaassen...
咁30m 包晒打後十年黎睇又唔算貴既
上面話弱隊多神救 都要佢有本事救到既 好似早幾年ddg都要一個救獌全家
搵對好d既中堅啦 高文上年教防守都唔錯
Pickford ok啦 反應快 後生
Butland始終大傷完
話時話,southampton買clasie嗰陣,啲人都話佢係荷甲沙維,但依家真係一般
所以klaassen...

卡斯搞搞下正選都無
30m wor
除非lukaku 賣7/80m
仲要降班執返黎
寧願是鳩但買墨西哥sam 哥
反正又係降班
30m wor
除非lukaku 賣7/80m
仲要降班執返黎
寧願是鳩但買墨西哥sam 哥
反正又係降班

sam哥係malaga的
佢咁矮同埋南美門將又唔曉英文
接高波又唔得
30m 買個現時唔係一流水準既龍門真係有啲貴
買begovic好過
買begovic好過

jakupovic
£22m + £8m add on
add on我估係打得好就比?
其實以潛力嚟講 Pickford係有既 收佢都係唔錯既選擇
英人加後生 不過30M係隊降班隊執就真係太貴

Pickford多人爭 所以快快手買掛

點都好 30m買個龍

點都好 30m買個龍

一簽簽六年約啦,打得好人工可再加
我糖英國味濃厚

第二至五場

今季要拿拿臨買人磨合好準備開季連場硬仗

第二至五場

第二至五場

如果一早埋好班,襯人未企穩踢哂強隊都未嘗唔係好事

btw,張圖好朦
但係已經好多年都係季初脱腳⋯⋯
但係已經好多年都係季初脱腳⋯⋯

今季難得無脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞