(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

COYBs

Manager:Ronald Koeman

Player List:
GK:
(1) Joel Robles
(22) Maarten Stekelenburg

DF:
(3) Leighton Baines
(5) Ashley Williams
(6) Phil Jagielka(C)
(23) Seamus Coleman
(25) Ramiro Funes Mori
(30) Mason Holgate
(38) Matthew Pennington

MF:
(2) Morgan Schneiderlin
(8) Ross Barkley
(12) Aaron Lennon
(16) James McCarthy
(17) Idrissa Gueye
(18) Gareth Barry
(21) Muhamed Besic
(26) Tom Davies
(28) Kirean Dowell

FW:
(9) Arouna Kone
(10) Romelu Lukaku
(11) Kevin Mirallas
(14) Yannick Bolasie
(29) 私家鴨
(31) Ademola Lookman

--------------------------------------------
On Loan:
(19) Enner Valencia (From West Ham United)

Out on Loan:
DF:
(27) Tyias Browning (Preston North End)
(32) Brendan Galloway (West Bromwich Albion)
(?) Luke Garbutt (Wigan Athletic)

MF:
(15) Tom Cleverley (Watford)
(24) Shani Tarashaj (Eintracht Frankfurt)
(39) Conor Grant (Doncaster Rovers)

FW:
(7) Gerard Deulofeu (Milan)
(?) Oumar Niasse (Hull City)
(67) Conor McAleny (Charlton Athletic)
(?) Leandro Rodriguez (Brentford)
(?) Aiden McGeady (Preston North End)

餘下英超賽程
(A)Liverpool 1/4
(A)Manchester United 5/4
(H) Leicester City 9/4
(H) Burnley 15/4
(A) West Ham 22/4
(H) Chelsea 30/4
(A) Swansea City 6/5
(H) Watford 13/5
(A) Arsenal 21/5
唯有咁樣安慰自己啦 兩隊各打左半場好波 只係覺得唔抵囉 打防反用錯人

明明仲有個換人名額

都係嘅,一次傷哂3個主力

但屌咪再用鴨啦,尤其咁關鍵
仲要無中堅用

下場肯定打4中場
Gueye C9 Barry Davies
去加強防守,尤其Koeman咁保守
有一分都執到啦
仲要無中堅用

下場肯定打4中場
Gueye C9 Barry Davies
去加強防守,尤其Koeman咁保守

C9得唔得
高文真係痴撚線
有無人知私家鴨到底係青訓定買返黎
如果係買 咁高文d眼光真係
有無人知私家鴨到底係青訓定買返黎
如果係買 咁高文d眼光真係

咁樣跌返兩分
好彩嘅係 WBA 又輸,
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣
咁樣跌返兩分
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢
下年真心入個top quality嘅中堅,Jags同Williams都年紀唔輕,Jags下年仲要35
Pennington要做starting 11仲有一段距離
有一分都執到啦

同意入球有幸運成份, 但DKLM , 明知下半場打反擊

卻連一腳射門都造唔撚到

真係連馬天尼斯都做唔到 KOEMAN做到了。
有一分都執到啦

同意入球有幸運成份, 但DKLM , 明知下半場打反擊

卻連一腳射門都造唔撚到

真係連馬天尼斯都做唔到 KOEMAN做到了。

屌lukaku走位麻麻
又無啦啦換走米拉
得兩個人打反擊
巴克利仲要唔夠速度
咁樣跌返兩分
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢
下年真心入個top quality嘅中堅,Jags同Williams都年紀唔輕,Jags下年仲要35

當初放走Duffy
咁樣跌返兩分
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢

當初放走Duffy

between, Holgate琴日踢得好好
咁樣跌返兩分
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢

當初放走Duffy

但攻真係唔掂
咁樣跌返兩分
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦
咁樣跌返兩分
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

相比起左閘過盛 有Baines Garbutt Galloway 可以用
右閘真係陰公 Browning都借走埋
Besic國家隊好似係踢過右閘既
咁樣跌返兩分
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

相比起左閘過盛 有Baines Garbutt Galloway 可以用

上季踢過啦,好撚廢

要保持主場強勢

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

上季踢過啦,好撚廢

搵我,我踢右閘嫁真人

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

上季踢過啦,好撚廢

搵我,我踢右閘嫁真人

但攻真係唔掂

要買閘啦

上季踢過啦,好撚廢

搵我,我踢右閘嫁真人

有乜現成好用又會肯加盟我地ge右閘

Holgate都幾多呀

傳緊買熱刺個Kevin Trippier

Holgate都幾多呀

傳緊買熱刺個Kevin Trippier

脆皮ok ga

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

上季踢過啦,好撚廢

搵我,我踢右閘嫁真人

我都係右閘喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞