(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
咁樣跌返兩分
好彩嘅係 WBA 又輸,
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢
下年真心入個top quality嘅中堅,Jags同Williams都年紀唔輕,Jags下年仲要35
Pennington要做starting 11仲有一段距離

當初放走Duffy

between, Holgate琴日踢得好好

但攻真係唔掂

要買閘啦

相比起左閘過盛 有Baines Garbutt Galloway 可以用
右閘真係陰公 Browning都借走埋
Besic國家隊好似係踢過右閘既

其實galloway進攻都好麻麻
咁樣跌返兩分
好彩嘅係 WBA 又輸,
仍然維持住 7分差距,
第七應該穩陣

要保持主場強勢
下年真心入個top quality嘅中堅,Jags同Williams都年紀唔輕,Jags下年仲要35

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

相比起左閘過盛 有Baines Garbutt Galloway 可以用

起碼好過Holgate先
Holgate擺明係中堅料
btw右閘最好買到個可以兼踢WB嘅,方便踢352

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

起碼好過Holgate先
Holgate擺明係中堅料
btw右閘最好買到個可以兼踢WB嘅,方便踢352

雙閘齊飛先係愛華頓

要保持主場強勢

當初放走Duffy

但攻真係唔掂

要買閘啦

Garbutt其實唔錯,我fifa career mode都係用佢頂Baines

右路就用Holgate, 因為接手愛記之前Koeman將Coleman賣咗比獌
C9要聽日先知出唔出到
Williams停一場

原來對猁唔出Barry係因為佢膝頭傷
West brom又輸
係咪有巴打會去Goodison Park睇對Leicester?

全取三分

Pennington踢好啲
wtf 1:0
wtf 1:0

好靚 米拉
開心咗幾耐
-- 1:1
秒速俾人追平
....
好撚廢呀
molamola
屌 搞乜撚
joel 企位
好撚廢
快啲追和啦
真係要買個新龍
個心情轉得幾快下
mirallas好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞