(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
下場希望俾啲機會新仔

Dowell, Kenny, Walsh

同意,
餘下只是風流波

下季入Defoe,大家點睇?

Kone走,Defoe入

ok既,但係都係打唔到幾多季

Defoe好過朗肥
教吓鴨仔同lookman射波

ff下季陣容
下場希望俾啲機會新仔

Dowell, Kenny, Walsh

同意,
餘下只是風流波

下季入Defoe,大家點睇?

Kone走,Defoe入

ok既,但係都係打唔到幾多季

Defoe好過朗肥
教吓鴨仔同lookman射波

Defoe 太老了吧

ff下季陣容

我好鍾意 Torino 嘅 Belotti,
扭得,射得,
希望RK 諗諗佢
now.com體育】愛華頓中場艾朗連儂日前被警方以精神健康條例拘捕並帶到醫院檢查,愛華頓發聲明承認這位英格蘭國腳現正接受精神壓力方面的治療。

已經接近3個月未為愛華頓上陣的艾朗連儂(Aaron Lennon)周日下午被途人發現在高速公路旁邊遊盪,警方接報後到場後發現艾朗連儂精神不穩,決定以《精神健康條例》把這位英格蘭國腳帶到醫院進行精神評估。

大曼徹斯特郡警方發聲明確認拘捕艾朗連儂,而愛華頓周二亦發表聲明承認這位30歲翼鋒現時正接受精神壓力治療,並表示球會將全力支持連儂,呼籲外界讓他和家人能夠保持私隱。

現年30歲的艾朗連儂2003年出道於列斯聯,2005至2015年期間在熱刺效力長達10年,2015年以450萬鎊轉會愛華頓至今。艾朗連儂曾經代表英格蘭出戰2006和2010年世界盃決賽周,可惜自2013年起未再被國家隊徵召。

圖片來源 : ©AFP
http://now.com體育】愛華頓中場艾朗連儂日前被警方以精神健康條例拘捕並帶到醫院檢查,愛華頓發聲明承認這位英格蘭國腳現正接受精神壓力方面的治療。

已經接近3個月未為愛華頓上陣的艾朗連儂(Aaron Lennon)周日下午被途人發現在高速公路旁邊遊盪,警方接報後到場後發現艾朗連儂精神不穩,決定以《精神健康條例》把這位英格蘭國腳帶到醫院進行精神評估。

大曼徹斯特郡警方發聲明確認拘捕艾朗連儂,而愛華頓周二亦發表聲明承認這位30歲翼鋒現時正接受精神壓力治療,並表示球會將全力支持連儂,呼籲外界讓他和家人能夠保持私隱。

現年30歲的艾朗連儂2003年出道於列斯聯,2005至2015年期間在熱刺效力長達10年,2015年以450萬鎊轉會愛華頓至今。艾朗連儂曾經代表英格蘭出戰2006和2010年世界盃決賽周,可惜自2013年起未再被國家隊徵召。

加油Lennon!
http://now.com體育】愛華頓中場艾朗連儂日前被警方以精神健康條例拘捕並帶到醫院檢查,愛華頓發聲明承認這位英格蘭國腳現正接受精神壓力方面的治療。

DCL 續5年約
DCL 續5年約

Barkley仲咁串唔續
DCL 續5年約

再唔續賣撚左佢算
又唔係踢得好,買施古臣代佢仲好
DCL 續5年約

再唔續賣撚左佢算

agger成日po ig做到好大拖肥咁,根本就唔係,只係j 自己

講真佢護波係勁,亦偶爾有killer pass,但落場真係一般,太上腳太慢喇

其他隊:猁嘅Lallana,走位好,有skill, 又有射;熱刺Ali, 咩都有

佢真係好一般其實
DCL 續5年約

再唔續賣撚左佢算

agger成日po ig做到好大拖肥咁,根本就唔係,只係j 自己

講真佢護波係勁,亦偶爾有killer pass,但落場真係一般,太上腳太慢喇

其他隊:猁嘅Lallana,走位好,有skill, 又有射;熱刺Ali, 咩都有

佢真係好一般其實

Ali 真係明顯高佢至少一班
Coleman signed a 5-year deal!
至2022年
至2022年

Goods news

希望Coleman 快d 康復
至2022年

Goods news

呢份約為Coleman打左支強心針
希望佢快d復出
至2022年

Goods news

希望佢快d復出

斷腳都續五年
至2022年

Goods news

希望佢快d復出

斷腳都續五年

好想快啲再睇番佢係條右路到上上落落
今晚有冇巴打會睇

鴨又正選

鴨又正選

at least後備好多u23
又有私家鴨
冇barkley, 進攻快咗
stekelenburg出營打走個波啦屌
一定係williams見冇野爭 叫班隊友幫舊隊護級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞