(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
有冇巴打會睇皇對拜?

有冇巴打會睇皇對拜?

多仔摩洛哥直落

60 grand

Trippier d 傳中好好J

Holagte 進攻唔太掂
覺得佢打中堅比較好
始終兩閘齊飛先係我地既傳統

Agger最好買返個aggressive d嘅右閘幻幻黎重點培養

Kenny都幾Coleman
u23 captain,指日可待

我地U23 真係好有潛力

係咪差3分就捧u23聯賽冠軍?

2分
有冇巴打會睇皇對拜?

多仔摩洛哥直落

買皇馬個jese or 華斯基斯有無諗頭
有冇巴打會睇皇對拜?

多仔摩洛哥直落

jese好易傷
華斯基斯皇馬應該唔會放
有冇巴打會睇皇對拜?

多仔摩洛哥直落

可以係到吹兩咀
有冇巴打會睇皇對拜?

多仔摩洛哥直落

jese好易傷
華斯基斯皇馬應該唔會放

下季有番bolasie我諗ok

有傳話買chamberlain
有冇巴打會睇皇對拜?

多仔摩洛哥直落

jese好易傷
華斯基斯皇馬應該唔會放

下季有番bolasie我諗ok

有傳話買chamberlain

其實blolasie都大傷
對佢呢啲突破型都幾大影響
摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣
摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣

Vidal個12碼
摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣

Vidal個12碼

知道誤判特登唔入
Everton ready to launch summer bid for Southampton defender Virgil van Dijk

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/everton-virgil-van-dijk-transfer-12884767
摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣

Vidal個12碼

知道誤判特登唔入

跟住差d輸個反擊
btw咁落去皇馬應該有機追得返
Everton ready to launch summer bid for Southampton defender Virgil van Dijk

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/everton-virgil-van-dijk-transfer-12884767

摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣

Vidal個12碼

知道誤判特登唔入

跟住差d輸個反擊

my ron
摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣

Vidal個12碼

知道誤判特登唔入

跟住差d輸個反擊

my ron

今日Robben打得一般

GK可以考慮買史浩克04個龍 Farhmann
我覺得嚟緊6 場俾多d機會 班 u23 踢吓仲好la,
例如 Kenny, Walsh, Dowell
摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣

Vidal個12碼

知道誤判特登唔入

跟住差d輸個反擊

my ron

下半場打少個又俾人double team 算係咁了
老嘢知道佢左腳都咁撚勁
摩納哥成咋幼幼都好勁
同fm 一樣

Vidal個12碼

知道誤判特登唔入

跟住差d輸個反擊

my ron

下半場打少個又俾人double team 算係咁了
老嘢知道佢左腳都咁撚勁

Marcelo好勁
係咪有巴打黎緊會去goodison park睇波 ?
盧卡古
希望賣到好價錢

岩岩book到車仔嗰場嘅飛
盧卡古
希望賣到好價錢

起碼有人出70m先放

岩岩book到車仔嗰場嘅飛

巴打坐邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞