(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
可惜今年盃賽出左局之後好似食左屎咁呢⋯⋯

希望執到啲分啦

希望執到啲分啦

希望對住big6 作客硬淨d
上年真係完全冇得打

大家覺得月巴有冇機回歸?
我心底裡係好想

希望執到啲分啦

上年真係完全冇得打

我心底裡係好想

唔減人工到£100,000我唔會接受

希望執到啲分啦

上年真係完全冇得打

我心底裡係好想

唔好返嚟搞搞震,阻住晒發展啦
去美職或者中超啦

希望執到啲分啦

上年真係完全冇得打

我心底裡係好想

唔減人工到£100,000我唔會接受

100k 仲係最高咁濟
我嘅話80k 頂盡
但月巴呢兩年真係回哂塘⋯⋯最怕佢返到嚟又扮大佬,到時阻住隊波發展
但月巴呢兩年真係回哂塘⋯⋯最怕佢返到嚟又扮大佬,到時阻住隊波發展

個時走都唔係好來好去
仲要19歲就走
唔肯留多陣
Pickford做埋體測了

唉,你地都講得啱嘅
不過我情意結姐,硬係覺得佢番愛華頓會變番勁d
月巴的段速都無左咁濟⋯⋯
打後一格,又無位俾佢⋯佢返嚟打正選,對進攻的幫助真係唔大
比機會dowell, davies同其他u23好啦
要經驗,有巴叔
比機會dowell, davies同其他u23好啦
要經驗,有巴叔

高文明顯係會用新仔多過過氣老野

唉,你地都講得啱嘅

同埋記得佢出自傳講番everton 個時好似係度批評椰子定點
無椰子16歲就比機會佢邊有今日
依家無人要仲叫佢番黎?
我又咁諗 如果朗尼肯減人工到80000左右
佢番嚟其實都幫到手 起碼佢既歐戰經驗對我地下年打霸氣盃一定有幫助
而且對朗尼嚟講番母會 都係一個幾唔錯既結局

唉,你地都講得啱嘅

同埋記得佢出自傳講番everton 個時好似係度批評椰子定點
無椰子16歲就比機會佢邊有今日
依家無人要仲叫佢番黎?

我冇睇過佢自傳,如果真係咁講,佢都真係幾仆街,咁算把啦,去中超北京啦

真係堅ga, 30M 買個龍,不如買joe Hart 啦

咁我寧願要pickford

咁我寧願要pickford

pickford x2

joe hart真係唔掂
龍門一雪/心理質素唔得,就真係gg
既然用得30m買龍
就快啲出手買埋其他位啦
真係買Michael Keane就好啦⋯⋯

Welcome Pickford

希望佢保持到上季表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞