(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
有冇巴打覺得 Valencia 次次後備出到嚟都做到吓嘢,唔太貴的話可以考慮買斷

我都覺得買得過
仲有希望屌老虎可以回歸

依家官網冇得揀印Deulofeu
姐係走硬掛

valencia要12m有啲貴,希望lookman打好啲頂佢
有冇巴打覺得 Valencia 次次後備出到嚟都做到吓嘢,唔太貴的話可以考慮買斷

我都覺得買得過
仲有希望屌老虎可以回歸

姐係走硬掛

valencia要12m有啲貴,希望lookman打好啲頂佢

琴日skysports話我地25m 買sigurdsson

我都覺得買得過
仲有希望屌老虎可以回歸

姐係走硬掛

幫到佢地護級,收少啲啦
25都抵啦,schneiderlin都25m, 真係控制到中場
依家只係差個攻中

中堅keane/van dijk

我都覺得買得過
仲有希望屌老虎可以回歸

姐係走硬掛

幫到佢地護級,收少啲啦
25都抵啦,schneiderlin都25m, 真係控制到中場
依家只係差個攻中

前鋒都要個啦 始於要個突破型球員

我都覺得買得過
仲有希望屌老虎可以回歸

姐係走硬掛

幫到佢地護級,收少啲啦
依家只係差個攻中

預計今季組軍比以往要快,始終7月就要開季,25m Sigurddson 抵屌la,係就快手扑鎚

我都覺得買得過
仲有希望屌老虎可以回歸

姐係走硬掛

幫到佢地護級,收少啲啦
依家只係差個攻中

預計今季組軍比以往要快,始終7月就要開季,25m Sigurddson 抵屌la,係就快手扑鎚

如果車仔fa cup贏,我地直接打分組賽
九月去睇波
一場歐霸,一場英超

我都覺得買得過
仲有希望屌老虎可以回歸

姐係走硬掛

幫到佢地護級,收少啲啦
依家只係差個攻中

九月去睇波
一場歐霸,一場英超

下季歐霸章

姐係走硬掛

幫到佢地護級,收少啲啦
依家只係差個攻中

九月去睇波
一場歐霸,一場英超

下季歐霸章

巴打有冇睇新波衫
隻藍淺色到

幫到佢地護級,收少啲啦
依家只係差個攻中

九月去睇波
一場歐霸,一場英超

下季歐霸章

巴打有冇睇新波衫
隻藍淺色到

https://instagram.com/p/BUBuf0ag2Dn/
好似係淺左啲
不過我地會轉贊助商

幫到佢地護級,收少啲啦
依家只係差個攻中

九月去睇波
一場歐霸,一場英超

下季歐霸章

巴打有冇睇新波衫
隻藍淺色到

https://instagram.com/p/BUBuf0ag2Dn/
好似係淺左啲
不過我地會轉贊助商

有Dixie個Logo真係J死
如果有個章就更加正
不過隻色好似已經唔係Royal Blue

九月去睇波
一場歐霸,一場英超

下季歐霸章

巴打有冇睇新波衫
隻藍淺色到

好似係淺左啲
不過我地會轉贊助商

有Dixie個Logo真係J死
如果有個章就更加正
不過隻色好似已經唔係Royal Blue

印歐霸x2
仲要好貼身
We will start with the Sunday Times, who report that Everton have agreed terms with Malaga striker Sandro Ramirez ahead of a summer move.

The 21-year-old, who has scored 13 goals this season, has a release clause of just £5m in his contract, and it’s reported that he has rejected interest from Sevilla in order to secure a move to Goodison Park.

聽住先
咁淺有d唔慣
We will start with the Sunday Times, who report that Everton have agreed terms with Malaga striker Sandro Ramirez ahead of a summer move.

The 21-year-old, who has scored 13 goals this season, has a release clause of just £5m in his contract, and it’s reported that he has rejected interest from Sevilla in order to secure a move to Goodison Park.

聽住先

通常呢個時間就會有程咬金殺出嚟,
跟手 hijack 單deal

好樣衰
膀頭啲umbro logo想點

應該係真
都係要入

應該係真
都係要入

嚇我唔到既

應該係真
都係要入

嚇我唔到既

有Dixie有得唔入咩
仲有歐洲賽版
成件綀習波衫咁
今季手袖有贊助商
呢件有晒umbro logo應該唔會啦
象啤點解今年無贊助
象啤點解今年無贊助

唔續約
雲迪克會簽到 咪傻啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞