(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
van Dijk可能60M去猁

Van dijk就九成九無架啦
Btw lukaku又話今個暑假一定走啦
龍門買史篤城個butland好過啦

走就走硬,
希望賣貴d 同盡快confirm,
等球會多d時間揾替補

走就走硬,
等球會多d時間揾替補

走囉,冇心留無謂強人所難
入ramirez同perez啦!

走就走硬,
等球會多d時間揾替補

走囉,冇心留無謂強人所難
入ramirez同perez啦!

仲有傳過vardy
lukaku如果真係賣到100M, 咁就真係可以買多兩個勁前鋒番黎
lukaku如果真係賣到100M, 咁就真係可以買多兩個勁前鋒番黎

入shaqiri同arnautovic 都可

兩條友都勁,不過阿蒙道域成個三杉淳咁,踢半場就收哂皮
之前吹過話Ajax klasson, 係就正啦
反正巴克利都應該留唔住

反正巴克利都應該留唔住

shaqiri
我覺得一係klassan一係sigurdsson
後者機會細...

好多外國拖肥迷話sigurdsson踢spurs都唔掂,踢我地一樣都會係

反正巴克利都應該留唔住

shaqiri
我覺得一係klassan一係sigurdsson
後者機會細...

好多外國拖肥迷話sigurdsson踢spurs都唔掂,踢我地一樣都會係

sigurdsson同樓上耶莫蘭高啦
後防應該micheal keane
快啲買人啦 傳傳傳
快啲買人啦 傳傳傳

人地milan已簽人準備europa league qualifying round

我地仲周旋喺lukaku + barkley嘅去留
屌老虎係咪要走
快啲買人啦 傳傳傳

人地milan已簽人準備europa league qualifying round

我地仲周旋喺lukaku + barkley嘅去留

我糖d轉會效率有時真係令人好撚炆
屌老虎係咪要走

得一年約,
又唔受RK重用,
走嘅機會好大
屌老虎係咪要走

得一年約,
又唔受RK重用,
走嘅機會好大

上季係我地度係踢得差
屌老虎係咪要走

得一年約,
又唔受RK重用,
走嘅機會好大

上季係我地度係踢得差

留啦
btw van Dijk
屌老虎係咪要走

得一年約,
又唔受RK重用,
走嘅機會好大

上季係我地度係踢得差

留啦
btw van Dijk

猁 柒到
Lookman 又入波,
英撚入世青盃決賽
英撚入世青盃決賽

Kenny Dowell Lookman Calvert Lewin Connolly
有前有後
英撚入世青盃決賽

Kenny Dowell Lookman Calvert Lewin Connolly
有前有後

yeah, 仲有kenny
英格蘭都好鬼耐冇拎過足球比賽冠軍啦

不過碌文身形太單薄,要做多d gym食多d飯先得,我睇見佢上年成日俾人用身位硬食好慘
想問下tom davids 有無入選u20?

佢同holgate 踢u21歐國

davies唔踢呀

davies唔踢呀

球會幫佢申請左免役
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞