(終於1001)愛華頓球迷集中討論區(2)劍指歐洲!

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
鴨鴨
經過今日 我決定不反鴨了
我鴨好波

迷鴨
鴨鴨

yeah!
出年波衫就印佢啦
鴨鴨

yeah!
出年波衫就印佢啦

lm 唔好走數

btw 鴨鴨唔係到

好好j
Sandro唔係簽左馬體會咩?

未呀因為madrid有轉會ban

我之前睇隔離轉會post話已經簽左,等一月再正式加盟。
即係流架?
Sandro唔係簽左馬體會咩?

未呀因為madrid有轉會ban

我之前睇隔離轉會post話已經簽左,等一月再正式加盟。
即係流架?

應該流喎

kenny
我地u23好似都有唔少有潛質既牛奶仔
只怕朗奴高文無以前馬仔咁肯用幼幼
我地u23好似都有唔少有潛質既牛奶仔
只怕朗奴高文無以前馬仔咁肯用幼幼

其實 上季佢已經俾左好多機會 鴨仔,Davies, Holgate
sandro喺利物浦同koeman見面
鴨鴨

yeah!
出年波衫就印佢啦

lm 唔好走數

放心,唔會走
買左post 圖, hehe
connolly同dowell係球會無前途
其實唔明點解續米拉3年
遲d bolasie又復出 加埋lookman同鴨4個爭1個位

connolly係...
dowell我覺得可以俾機會佢呀....
其實唔明點解續米拉3年
遲d bolasie又復出 加埋lookman同鴨4個爭1個位

之前都係mirallas打左,bolasie打右
lookman左翼後備
鴨前鋒後備(?)

bolasie打左面有威脅啲
下季如果要保持聯賽成績、歐霸出線、攞杯仔,留mirallas都合理嘅
其實唔明點解續米拉3年

lookman左翼後備
鴨前鋒後備(?)

下季如果要保持聯賽成績、歐霸出線、攞杯仔,留mirallas都合理嘅

老臣子留都合理 加上bolasie大傷完
隨時rip
sandro喺利物浦同koeman見面

Klaassen 26m 傳緊
其實唔明點解續米拉3年

lookman左翼後備
鴨前鋒後備(?)

隨時rip

米拉前面咩位都打得,又有死球
係衰火爆

反而bolasie 屈速友,傷完都唔知踢跑唔跑到
其餘兩個都員係算後備料
其實唔明點解續米拉3年

lookman左翼後備
鴨前鋒後備(?)

隨時rip

係衰火爆

其餘兩個都員係算後備料

我始終覺得bolasie唔係咁啱踢,同獨食
出do well 或者其他新仔仲好
其實唔明點解續米拉3年

lookman左翼後備
鴨前鋒後備(?)

隨時rip

係衰火爆

其餘兩個都員係算後備料

咁貴買完,無得咁易放棄嘅

btw,原來sandro 先21,個頭禿禿地以為廿尾

connolly係...
dowell我覺得可以俾機會佢呀....

connolly係世青都係出得2場
dowell上次係英超落場係一年前
明顯已經掉隊
其實唔明點解續米拉3年

lookman左翼後備
鴨前鋒後備(?)

隨時rip

係衰火爆

其餘兩個都員係算後備料

但係朗奴高文搞搞下咪又係出番3個中場中
(c9, Davies, gana) barkley又一定正選如果唔走
得番一個位
如果bolasie上得番之前個狀態高文應該鍾意用佢多過米拉
其實唔明點解續米拉3年

lookman左翼後備
鴨前鋒後備(?)

隨時rip

係衰火爆

其餘兩個都員係算後備料

但係朗奴高文搞搞下咪又係出番3個中場中
(c9, Davies, gana) barkley又一定正選如果唔走
得番一個位
如果bolasie上得番之前個狀態高文應該鍾意用佢多過米拉

其實davies個位可以郁 佢下半季都好不穩
當然潛力無限 但現階段都未係主力正選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞