[10月新番] Fate/Grand Order 絕對魔獸戰線巴比倫尼亞 [2] - Viu先行又無字幕睇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
19集
20集
爺爺連劍都唔舞多幾下走去咬同埋王財變左射牙簽就真既
但屌金閃招EA唔夠勁會唔會真係苛刻左D
爺爺無戲份咁醫生交代完就算完全表現唔到捨棄冠位
>>No.2191408
其實GD跟提媽的那段對話也不算原創就是了
這段對話原本遊戲是放在一開始GD的夢裡面
而且那時還很隱諱的故意不講是誰,GD也沒有回應只是想著這段不明所以的夢
(那時提媽就有在講不要再愛她了)
提媽好慘
爺爺食人既原因
屌爆弓凜,最後大口一野食撚左佢,分佢屍

肯定會有呢d獵奇h漫
我唔知有無記錯……不過game本身唔係都淨係就咁講佢斬咗一劍附加咗死亡落提媽度?依家已經俾多咗戲份俾佢表現啦……
今集好好睇

冠位人渣話自己當年就係咁呃鳩呆毛果度笑左
4件寶具都係想跟足game,但閃閃個ea唔夠霸氣,
如果話用ea車爆 反創世 就正
前一句不要丟下我離去
下一句不要再愛我
即係點

承接番藤丸話每個孩子(包括自己)都好敬愛提媽?
爺爺好似原本已經係死屍狀態?
好似有設定圖係成個身體溶溶爛爛 靠d釘釘住
補充多句: 好女仔,你真係好女仔
話晒都冠位諗返19集出場個下原來已經當前奏
做老母唔想仔女拋棄自己
不過又心知仔女係要離開自己先會真正成長

雖然遊戲都真係減冠位同之後加入戰鬥兩組描寫
但都真係想睇多D,尤其係佢都未響鐘

不過今集除了山翁相關有點殘念之外其他都很不錯,四組寶具再加和當年FZ不一樣味道的Ea,潮到出水
冇計同HF線招Excalibur比的確係被比下去
屌啲作畫崩撚到咁不如你整多集總集篇算la,成集已經用咗幾次遠鏡偷時間得嚟又唔自然,但幾嗰場面都冇一個滿意。

由山翁寶貝到11孩子打鬥完全唔知睇緊乜,唯一慶幸係雙凜唔太崩。之後立香跑去呀媽嘅過程真係慘不忍睹,最後金閃放大嗰下都仲要崩埋。

山翁同金閃真係慘。最後靠嗰原創劇情,但至細講其實冇解決到啲乜,聊勝於無。

因為前19集令到我好期待,點知最後一集搞到咁。平時對作畫冇咁高要求,但你之前畫到咁高質素,今集就一鋪清袋,dklm
響鐘可以留番圓桌
ea型係幾型,都接受到,但對界畫到變對城,睇過fz真係唔夠理想
同埋覺得閃閃個樣太開心,氣氛唔似前幾集咁認真
最理想係畫到少少嬲藤丸佢地咁都搞唔掂要本王親自出馬咁,霸氣外露就最好j
王哈就比例怪,趴地食屎又霸氣盡失
睇完,雖然冇想像中咁正,但係改得幾唔錯

遲下出曬就成set blueray收曬佢先

Btw提媽

最尾嗰度

提媽其實係咪想講話

如果愛佢就要掉低佢,
不如唔好愛佢,咁就唔需要掉低佢?
講真11隻拉赫穆戲份真係多餘
直接全部人打唔入提媽然後閃閃射財寶救場咪仲好
刪埋王哈食人成集觀感已經好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞