[10月新番] Fate/Grand Order 絕對魔獸戰線巴比倫尼亞 [2] - Viu先行又無字幕睇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
想睇埋和尚個ex寶具
應該金光燦爛會好靚
其實山翁似係一直都觀察緊主角值唔值得幫,如果立香係好消極嘅話
GBF今年冇輪盤
就算金閃閃同梅林強調左好多次,但係瑪修同藤丸兩條友真係好無貢獻,輸出係大嗌叫人地開寶貝
錯post
你有無認真睇
佢哋嘅決定令五百個烏魯克人可以生存多一日
重睇啦
超級連結人
無GD,7章打Beast會係死局
A組果2件單刷嘅話應該會係唔叫醒提媽下修復特異點
你根本係成套都要重睇
學妹個寶具係防禦性唔係攻擊性,輸出係0
男主作為御主最大作用係魔力電池,佢自己個魔術能力只係一般水平,戰力基本上係可有可無
你係咪睇完之前幾套Fate就以為個個master要好似士郎切嗣獅子劫或齊格咁?
咁激動做嘜
觀感上藤丸就係軟飯王超級連結人wo
平時無野做就yo下女
曬下old school也殺斯
實戰就係尿袋
一有人戰死就流下馬尿
要出力就大嗌人地個名聲控開寶具
睇穿聖杯係金固手然後全力圍佢就一定嘅
但A組肯定唔會得到山翁幫手,A組解6章一定會順利過GD,個過程會兜少啲路
蘑菇認證
基本上Master除左魔力供給都冇咩用 仲要GD本身設定係魔力好普通水平既人
只不過死剩佢呢個Master 得佢一個可以救世界
同埋學妹係盾職 冇攻擊力好正常

而GD作用就係感化世人 用佢自己本身存在連結成個故事
唔劇透黎講 冇GD 羽蛇神豹人唔會主動幫烏魯克 艾蕾都唔會主動將烏魯克連結落冥界
冇GD 都唔會所有人集中抗敵 面對提亞馬特只會得金閃閃會為烏魯克死撐 其他人只會用自己方法自保
仲以為大家拗咩,一早block咗條友
開無痕睇番,比較咁多套動畫,藤丸以master黎講算勁啦
意識流,令咒時機效果一絕,三劃令咒毫無浪費,比得上嘅應該得獅子界劫離
上集換咗櫻井光做,即刻唔煩膠
最尾提媽食羽蛇招大幾乎無傷,個個絕望嘅時候,冷靜叫醫生分析,叫伊斯塔去擋拉赫穆,叫瑪修開寶具
完全冇猶豫,呢個反應已經好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞