[10月新番] Fate/Grand Order 絕對魔獸戰線巴比倫尼亞 [2] - Viu先行又無字幕睇

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
那個正面潛入既男人出現了
金閃閃把乖離劍去左邊
係官方不時會搞啲令玩家覺得嘔心嘅事出黎
你會睇到殘體(係繁中版入面)
試過直接用b服嘅介面比繁中玩家玩
你課金會有唔知幾多%係送比大陸
如果想支持fgo 課金就課比日服或美服

Fgo 嘅抽卡就出名難中5星,玩得就預左課
我都想問
成日諗幾時拎對界寶具一野轟過去提媽度
乖離劍係咪剩係打固有結界有用
全力放,成個世界爆埋咪一獲熟
術閃自己封印左乖離劍
地上用威力太大會波及其他人
台服真係成日撚人黐得太埋陸服真係搞到人屌老母

FGO抽角難係一件事,角色強度黎講算係剛剛好
無話無咩角色就過不到的關,網上都有好多低星攻略,差在刷野的效率問題
想好過D咪課到某幾個廚角番黎,但唔係無左佢地就唔得
在《Fate/extra CCC》中,更詳細地講述了當年的故事。吉爾長大後越來越暴力,終身送恩奇都去規勸吉爾。二人激戰後成了朋友,在恩奇都的勸導下,這個兇暴的男人慢慢實行著苛政軟化。豐收女神伊什妲爾向吉爾求婚未果,讓父親安努神將天之公牛投入並禍亂人間。吉爾和恩奇都聯手打死了天之公牛。打死天之公牛是大罪,吉爾和恩奇都必須死一個。望著即將死去的恩奇都,吉爾伽美甚眼含淚水發誓“在這世上,我的友人僅你一人。這樣的話,這價值即是永恆,亙久不變”。

FGO係咪冇呢回事
提媽被天之鎖鎖住果陣,閃閃唔用ea試下
果時烏魯克人民死嘅死,走嘅走,唔驚!
原來無乜人權角

所以啲台仔課到咁狼純粹因為隻角色
拎EA根本解決唔到件事
平時咁撚串嘅金閃都話自己只係負責拖延時間等冥界開門
問題提媽仲係不死,EA都奈佢唔何
但設定上,公主>根源式?(正路唔係淨講對打,否則好多人贏到式)
根源式比蓋亞高級,但都輸俾UO?
所以唔關 驚威力太大 波及平民
係真係冇用
有鳩用
隻野連死既概念都無
要睇下fsf會唔會處理大蜘蛛

雖然fsf嘅質遠高於所有聖杯戰爭

但係又要打牛又要打蜘蛛,就要睇蘑菇同成田嘅表現啦

到底會唔會解決到個危機
人權角係有,四大拐囉,有同無係會影響打本時的效率或穩定性
但除了活動時的高難度關卡,基本上主線或平時活動唔會話無佢地就一定唔得
而除此以外的角色課唔課基本上真係睇自己的愛、同埋自己個倉需要乜
玩日版算
如果根源式真係有100%權能照道理就應該贏UO 因為根源係一切之始 可以好似佢咁講重置世界都得 但UO只係星球?
其實抑止力有冇一次真係做過實事
聽過例如遇到人類滅絕嘅危機,會有人無意識地又附合其個性咁自願幫手,蝴蝶效應下都叫抑止力出動咗
但好多時都見唔到有出黎幫手/一早召喚守護者就唔會死咁多人
D平民死撚哂LA
比較接受到會毁壞地球同提媽無死概念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞