方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike
Too young la. sigh... Got tons of PASSION and expectations, which may be INVALID, but lacking life experience and horse sense in international stage.

It will be better if he has a team of mentors to challenge him on his thoughts, analysis, observations, actions, words, and decisions before he ACTS!

NEEDS lots more study and training on : 1) communications 2) international politics 3) foreign relations ....
我想問發表評論 意見 出個status 要道乜撚野歉
言論自由不可以干預他國內政,我們不會要你選舉選誰
Guys, upset but keep the respect!!!!!!
Everyone can make mistakes.
As long as they can learn from it and fix the mistakes, it's ok...
快啲道歉啊
你係爭取外國支持 唔係俾香港人打飛機㗎
要推
道歉未
你真係弱撚智,為左打贏所謂台灣戰線,搞到自己最重要手足都心淡
你真係唔撚識打仗
你開返個post同手足道歉ok?
佢唔道歉嘅話,用連登名義開po道歉work 唔work?

台灣戰線好重要
lm嘅各位麻煩直接inbox
就咁喺連登推冇用
坦白講
蔡英文大可以懷疑有中共間諜而唔接收手足
直接原機譴返送返去香港
佢肯收確保佢地安全我覺得佢已經做到本份
唔好成日諗住逼人表態扯人落水
台灣無咁大力量對抗中共 所以蔡英文對中手段一直係無視而唔係正面對抗
你覺得蔡英文出難民法攬手足台灣會唔會比中國搞?
香港人又比得咩台灣?
都比你入境仲係人血饅頭?
方仲賢為場運動付出幾多

比幾多人恐嚇 到頭來竟然被人譴責

被人割 你班冷軍對場運動有咩貢獻
到時我真係私了你
方仲賢對左歉都唔會夠noise

最理想係搞返個感謝台灣集會
愈多人愈收到班五毛聲
請inbox鼓勵佢澄清
.
死開啦五毛
你條粉皮咪係分化撚囉
知唔知道方仲賢說話係分化緊香港同台灣關係
宜家台灣啲人係咁吊緊方仲賢
用下你個豬西腦啦五毛
P牌仔 望清楚啦
我係樓主呀柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞