方仲賢你條仆街快D出來向台灣道歉!!

977 回覆
1534 Like 103 Dislike
講真 其實我覺得佢冇講錯 只不過係心入面講 放上枱就唔好聽
幫忙偷渡的,不是只有民進黨
佢到底知唔知道佢唔道歉 變相令到手足更危險?
佢係咪想手足連呢條路都斷埋?
道歉呀!
大佬啊蔡英文都有支持者架
佢地唔係台灣人咩
講到你鬧蔡英文就唔會招致佢地反感咁
人地覺得出聲當幫左香港咪由佢囉
香港大把校長 商界佬都唔夠膽出聲屌中共啦
仲有屌中共有代價架 你估台灣政府攬我地佢唔會比中國搞?
仲要逼人承諾出條實質法案 都係果句唔係老奉架
佢幫左我地都要向佢選民交代啦
真係玩政治當食生菜咩
你自己作為台灣人 也應該很明白台灣政客的所作所為
台灣民間很多人幫助香港 以及流亡台灣的抗爭者 這部分的人情我是銘記於心的
Agreed!!
推!!
我哋應該搞個遊行多謝台灣幫手
how can you make sure Fong reads and knows all the posts and opinions here???
官方不抓偷渡客已經很明顯,為什麼要公開來談?
Upvote this post and leave a comment so that this post can be on the “popular” page
蔡英文有幾多鐵粉我就唔知啦 但我知大部分台灣人都唔係支持佢先投佢 而係無得揀
同我一人一fb inbox 屌醒香港大專學界同方同學

香港大專學界、方同學幾時先肯澄清、道歉啊?
方同學fb:https://www.facebook.com/fcykeith
香港大專學界fb:https://www.facebook.com/HKHIIAD/
樓主請置頂
蔡英文當不幫選由我們台灣人決定,不是由香港人批評
不完美
但唔割
抱歉這是言論自由的部分
吊你老母方仲賢
咪撚比我係街度見到你,
唔係實私了
滿腔熱血,但完全冇政治現實觀念
收皮啦
乜撚野私了
分化撚死開
你唔好咁天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞